Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen Avtodomi

Povsod se počutite kot doma

Nadihajte se svežega zraka v tirolskih gorah, sprostite se ob Gardskem jezeru v Italiji ali pa se odpravite na Hrvaško na Jadransko morje - z avtodomi znamke Volkswagen Gospodarska vozila je brez problema vse to mogoče. Naši avtodomi imajo vse, kar potrebujete za udoben dopust.

Ustvarite si svojo sliko o avtodomih

Z vami se pelje na konec sveta Caddy Beach

Privoščite si dopust, o katerem boste še dolgo govorili − na krajih, ki jih obiščejo le redki. Optimalno opremo za to vam nudi Caddy Beach. Serijska oprema vključuje udobno, veliko ležišče, neprosojno natično zaveso za vetrobransko steklo, magnetne zavese za stranska stekla, praktične shranjevalne torbe itd. V kombinaciji z opcijskim paketom Camping pa se bo vaše počitniško vozilo spremenilo v pravi mali počitniški apartma: s predšotorom velikosti 2,3 m x 2,0 m za na zadnji dvižni pokrov, dvema zložljivima stoloma, mizo in prezračevalno mrežo za drsna vrata. Tako boste lahko uživali vsak dan znova, kjerkoli že boste.

Odkrijte brezmejno svobodo Grand California

Eni temu rečejo "hrepenenje po daljnih krajih", drugi "želja po dogodivščinah". Pravzaprav poimenovanje sploh ni pomembno, saj vsak, ki rad potuje, občuti hrepenenje po neznanih krajih, odpor do načrtovanja do potankosti ter željo po tem, da se enostavno odpelje in sledi klicu sveta. California že desetletja omogoča prav to svobodo. Njena večja sestra, nova Grand California, omogoča še večjo neodvisnost, saj imate z njo svoje popolnoma opremljeno počitniško domovanje s kuhinjo, sobo in kopalnico vedno s seboj. Tukaj najdete številne informacije o novem domu na kolesih. Želimo vam veliko užitkov!

Štirikolesni pogon 4MOTION

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen