Meni
Zapri meni
Zapri

Transportne rešitve

Strešni nosilci in kovčki ter ostali dodatki

Odkrijte praktične transportne rešitev za vaš Volkswagen. Poleg originalnih strešnih nosilcev in strešnih kovčkov boste tukaj našli še nosilce za kolesa in za druge dodatke.

Osnovna strešna nosilca

Osnovna nosilca sta stabilna, a lahka, namestitev na strešno letev vašega Volkswagna pa je enostavna. Na nosilca lahko pritrdite vse nadgradnje. Zahvaljujoč posebnemu zaklepu z zaščito proti kraji ste varni pred neprijetnimi presenečenji (slika je simbolična). 1 komplet = 2 kosa za Caddy od modelskega leta 2015.

Kat. št.:2K5071151B

 

Strešni kovček

Strešni kovček ima izpopolnjeno aerodinamično obliko, ki močno znižuje raven motečega hrupa med vožnjo. Prilagojena je sodobni oblikovalski liniji modelov Volkswagen. Enostransko odpiranje, zunanje mere: D x Š x V: 190 × 75 × 39 cm, 340 litrov, matirana črna. Za številne modele Volkswagen. Montaža na opcijski osnovni nosilec!

Kat. št.: 000071200

 

Nosilec za kolesa za na pokrov prtljažnika

Nosilec je že sestavljen in lahko na zadnjem delu vozila prevaža do 4 kolesa za dober izkoristek prostora. Odpiranje pokrova prtljažnika je brez težav možno tudi z nameščenim nosilcem (brez koles). Maks. 4 kolesa, maks. 70 kg. Primerno za električna kolesa. Kolesa lahko zaklenete. Za T6 od modelskega leta 2016.

Kat. št.: 7E0071104

 

Nosilec za kolesa za na vlečno kljuko

Razširljiv nosilec za kolesa za na vlečno kljuko, ki omogoča prevoz dveh koles. Zagotovljen dostop do prtljažnika, zlasti za Caddy in Multivan. Primerno tudi za prevoz električnih koles. Uporabniku prijazna pritrditev - nosilec preprosto namestite na vlečno kljuko vašega vozila, ročico pritisnete navzdol in zaklenete. Razširitveni komplet za prevoz tretjega kolesa je na voljo opcijsko. Primerno za številne modele Volkswagen.

Kat. št.: 000071105G

Nosilec za jadralno desko

Stabilni elementi za pritrditev držijo jadralno desko in oba jambora. Z gumirano podlogo in posebno gumijasto zaščito za kovinske sponke na napenjalnih pasovih je za jadralno desko med vožnjo odlično poskrbljeno. Za številne modele Volkswagen. Montaža na opcijski osnovni nosilec.

Kat. št.: 000071120HA

 

Nosilec za kajak

Volkswagnov originalni nosilec za kajak je zasnovan posebej za prevoz kajaka s težo do 25 kg. Kajaki tako med prevozom na strehi vozila zanesljivo ostanejo na svojem mestu in ne nihajo.

Kat. št.: 1K0071127A

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen