Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen Šasije

Osnova, ki jo lahko nadgradite

Šasije znamke Volkswagen Gospodarska vozila so idealna osnova za najrazličnejše nadgradnje in individualne rešitve.

Ustvarite si svojo sliko o šasijah

Odlična osnova Crafter šasija

Postavite svoje delo na trdne temelje – na nosilno in stabilno konstrukcijo Crafter šasije. S tremi različnimi dolžinami, višino, enojno ali dvojno kabino in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je Crafter šasija odlično pripravljena za vse vaše delovne izzive.

Posebnosti v ponudbi serijske opreme

Radijski sistem

Sodobni način razvedrila. Zabava in informacije na poti do cilja

Del serijske opreme sta radijski sistem Composition Audio in Bluetooth telefonski vmesnik. Na sliki je prikazan radio Composition Audio v Crafterju.

Notranjost

Presenetljivo veliko prostora. Ima vse. Že v osnovi

Crafter šasija in Transporter šasija ponujata široko paleto možnosti: poleg strojev in materiala lahko v Crafterju - v izvedbi z dvojno kabino in dvosedežno klopjo na sovoznikovi strani - prevažate do sedem oseb, v Transporterju pa do šest oseb.

Funkcija večnaletnega zaviranja

Serijska varnost. Zagotovite si prednosti, ki jih prinaša inovativni zavorni sistem

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja v furgonih znamke Volkswagen Gospodarska vozila po trčenju zavira vozilo in na ta način v idealnem primeru prepreči nadaljnja trčenja (v okviru sistemskih omejitev). Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor. V okviru sistemskih omejitev.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen