Menü schließen

Servis Volkswagen

Servis Volkswagen

Samo najboljše za vas in vaše gospodarsko vozilo Volkswagen: ponujamo vam celovite storitve, da boste na cestah brez skrbi in varni.

Dodatne informacije

Naše jamstvo glede servisnih storitev

Na kaj se lahko zanesete, ko vozilo pripeljete v našo delavnico:

Dogovorite se za termin in ne izgubljajte časa

Na vaš obisk servisne delavnice se skrbno pripravimo in vam tako prihranimo nepotrebno čakanje pri sprejemu vozila na popravilo. Zadostuje že, da nas pokličete in se dogovorite za termin.
Če bi bili radi prisotni ob diagnosticiranju vozila, nam to sporočite že pri predhodnem naročanju. V tem primeru morate imeti na voljo nekoliko več časa kot običajno (pribl. 15-20 minut).

Vozilo pripeljite pravočasno - vse poteka v skladu z vašimi željami
Pri prevzemu vozila na servis vas bo servisni svetovalec ob dogovorjenem času čakal pripravljen in bo z vami sklenil jasne dogovore.
Ničesar ne bomo popravili, če se sami ne boste strinjali s tem!

Pridite po svoje vozilo - vse je pripravljeno
Ko boste ob dogovorjenem času prišli po svoje vozilo, bo opravljeno vse, o čemer ste se dogovorili s svetovalcem. Vozilo vas že čaka!
Če boste želeli, vam bo servisni svetovalec pojasnil, katera dela so bila opravljena. Prosimo, da si v ta namen vzamete nekaj časa.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team