Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen Kombiji

Prepričajo s prostornostjo

Modeli kombijev znamke Volkswagen Gospodarska vozila ne ponujajo dovolj prostora samo za vas in vaše sodelavce, temveč tudi za blago in drug material.

Ustvarite si svojo sliko o kombijih

Strokovnjak za vsa področja. Caddy kombi

Tako popolno združuje variabilnost, prilagodljivost in trdnost kot nobeno drugo vozilo v tem razredu. Trpežno notranjost je mogoče opremiti z do sedmimi sedeži, v nekaj potezah pa jo lahko spremenite tudi v dvosedežno dostavno vozilo z velikim tovornim prostorom. Tudi manjše predmete lahko shranite hitro in varno. Serijsko je opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Poleg tega so v serijsko varnostno opremo zajete funkcija večnaletnega zaviranja ter čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo.

Tisi, ki da vse od sebe Transporter 6.1 kombi

Transporter kombi že od leta 1950 prepriča s sedežnimi vrstami, ki jih jemogoče enostavno izgraditi. Zato ga lahko preprosto spremenimo iz vozila zaprofesionalni prevoz potnikov v vozilo za prevoz tovora. Prilagodljiva notranjostin številne sedežne kombinacije nudijo rešitev za domala vsako situacijo.

Posebnosti v ponudbi serijske opreme

Radijski sistem

Sodobni način razvedrila. Zabava in informacije na poti do cilja

Del serijske opreme sta radijski sistem Composition Audio in Bluetooth telefonski vmesnik. Na sliki je prikazan radio Composition Audio v Caddyu.

Varnostne blazine

Varneje na poti. Zagotovljena najboljša zaščita

Varnostne blazine za voznika in sovoznika nudijo optimalno zaščito na sprednjih sedežih. Sovoznikovo čelno varnostno blazino je mogoče deaktivirati z avtomobilskim ključem.

Funkcija večnaletnega zaviranja

Serijska varnost. Zagotovite si prednosti, ki jih prinaša inovativni zavorni sistem

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja v kombijih znamke Volkswagen Gospodarska vozila po trčenju zavira vozilo in na ta način v idealnem primeru prepreči nadaljnja trčenja (v okviru sistemskih omejitev). Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor. V okviru sistemskih omejitev.

Asistenca za speljevanje na klancu

Enostavnejše speljevanje navkreber

Serijska asistenca za speljevanje na klancu na strmini preprečuje, da bi se kombi premaknil vzvratno. S tem zagotavlja udobno upravljanje kombija pri speljevanju.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen