Meni
Zapri meni
Zapri

Brez meja, brez ovir, individualno Proizvajalci nadgradenj & direktive

 

Informacijska platforma za proizvajalce nadgradenj in predelav

CustomizedSolution Portal je mednarodni portal za nadgradnje in predelave modelov znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Tu lahko proizvajalci nadgradenj dostopajo do različnih gradiv, dokumentov in pripomočkov, kot so npr. direktive za izdelavo nadgradenj in tehnične risbe. Poleg tega so vam na voljo predloge za nalepke, s pomočjo katerih je mogoče izdelati natančne ilustracije in folije.

Profesionalne rešitve za nadgradnje in predelave

Ni važno, s katero dejavnostjo se ukvarjate ali kakšne so vaše posebne potrebe: za izpolnitev individualnih zahtev potrebujete vozilo, ki vam bo vedno stalo ob strani. Zato Volkswagen Gospodarska vozila tesno sodeluje z vodilnimi proizvajalci nadgradenj in predelav.
Tako je mogoče realizirati avtomobilske rešitve po meri: od vozil s hladilnikom, reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je mogoče skoraj vse.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen