Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Podjetniški bonus za Crafter

Podjetniki si lahko tudi v letu 2020 zagotovite številne prednosti!

Z nakupom novega Crafterja, ki je na voljo z izjemnim podjetniškim bonusom 3.000 EUR1 in bonom za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR1, si zagotovite uspešen začetek novega poslovnega leta. Več o financiranju si lahko preberete  tukaj.

Ima vse. In zmore največ. Crafter furgon:

Ob nakupu Crafter furgon 30 L3, H2 2.0 TDI, 75 kW (102 KM) prejmete podjetniški bonus v vrednosti 3.000 EUR(1) ter bon za financiranje in zavarovanje v višini 1000 EUR(1).

Več o modelu Crafter furgon 30 L3, H2 2.0 TDI, 75 kW (102 KM):
- prostornina tov. prostora: 9,9 m3
- skupna dovoljena masa: 3.000 kg
- serijska oprema: klimatska naprava, električni pomik stekel, daljinsko centralno zaklepanje, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, dvosedežna sovoznikova klop, radio Composition Audio znapravo Bluetooth za prostoročno telefoniranje, Jamstvo 4 Plus(2).

Poskrbi za vse Crafter keson:

Ob nakupu Crafter keson 35, L3 2.0 TDI, 75 KW (102 KM) prejmete podjetniški bonus v vrednosti 3.000 EUR(1) ter bon za financiranje in zavarovanje v višini 1000 EUR(1).

Več o modelu Crafter keson 35, L3 2.0 TDI, 75 KW (102 KM):
- površina tov. prostora : 7,2 m2
- skupna dovoljena masa: 3.500 kg
- serijska oprema: klimatska naprava, električni pomik stekel, daljinsko centralno zaklepanje, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, dvosedežna sovoznikova klop, radio Composition Audio z napravo Bluetooth za prostoročno telefoniranje, Jamstvo 4 Plus(2).

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen