Meni
Zapri meni
Zapri

Impresum Pravno obvestilo

Navedene cene brez DDV so pri modelih osebnih vozil nezavezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo DMV in tovornine ter pri katerih se upošteva DMV v skladu z ZDMV, če ni drugače navedeno. Navedene cene z DDV so pri modelih osebnih vozil nezavezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo 22 %DDV, DMV in tovornine ter pri katerih se upošteva DMV v skladu z ZDMV, če ni drugače navedeno.

Pri modelih tovornih vozil so vse navedene cene brez DDV nezavezujoče, nekartelne priporočene cene, vse navedene cene z DDV pa neobvezujoče, nekartelne priporočene cene z 22 % DDV, če ni navedeno drugače.

V redkih izjemnih primerih se te cene ne posodabljajo dnevno. Za točne, izračunane cene se obrnite na svojega trgovca. Pridržujemo si pravico do spremembe različic modelov, konstrukcije, opreme, tehničnih podatkov, cene in do napak pri vnosu. Prikazana vozila so deloma opremljena z dodatno opremo za doplačilo ali so prikazana z dodatno opremo deloma za doplačilo, ki ni na voljo za vse različice modelov. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila.

Informacije EU o porabi goriva in emisijah CO2 v skladu z Uredbo (ES) 715/2007: Navedene vrednosti so bile izmerjene skladno s predpisanimi merilnimi postopki iz Uredbe (ES) 715/2007. Podatki se ne navezujejo na eno samo vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni zgolj primerjavi med različnimi tipi vozil. Zlasti dodatna in dopolnilna oprema (npr. širše pnevmatike, klimatska naprava, strešni nosilci itd.) lahko povzročijo odstopajoče vrednosti porabe in emisij CO2.

Zaradi specifičnih omejitev, pogojenih z izbiro opreme in motorja, montaža želene dopolnilne opreme pri izbranem modelu morda ni možna. Vaša avtohiša za VW Gospodarska vozila vas bo obvestila o razpoložljivosti dopolnilne opreme za izbrani model vozila in o roku dostave. Za dopolnilno opremo velja 2-letno jamstvo.

Vse slike so simbolične. Upoštevajte, da točnosti barv zaradi različnih monitorjev ni mogoče zagotoviti. Na slikah dopolnilne opreme so lahko prikazani morebitni dodatni artikli iz ponudbe dopolnilne opreme ali pa dekorativni artikli, ki so uporabljeni samo za potrebe fotografiranja.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen