Meni
Zapri meni
Zapri

Modeli T6.1

Original

Bullija so prvič na ceste poslali leta 1950 in nedvomno velja za legendo med gospodarskimi vozili. Od T1 do T6 so po vsem svetu prodali skoraj 12 milijonov primerkov. Sedaj je modelska serija dobila nadgradnjo: T6.1

Ustvarite si svojo sliko o T6.1

Kos vsem transportnim nalogam Transporter 6.1 furgon

Pred 70 leti je predstavljal rešitev za manjše transportne naloge. Danes paTransporter 6.1 furgon zmore več kot kdajkoli doslej. Z izredno veliko višinotovornega prostora, obilo prostora in sodobnimi asistenčnimi sistemi zagotavlja, dase s svojo ekipo in kopico materiala vsak dan udobno in varno pripeljete na delo.

Od šasije do kesonarja Transporter 6.1 kesonar

Vse se je začelo pred več kot 70 leti v Volkswagnovi tovarni: šasije, ki so bile uporabljene tam, so služile kot predloga za Bullija. Transporter 6.1 kesonar ostaja zvest tem koreninam. Težek tovor ali zahteven teren - z enojno ali dvojno kabino in različnimi izvedbami kesona je kos domala vsaki nalogi.

Tisti, ki da vse od sebe Transporter 6.1 kombi

Transporter kombi že od leta 1950 prepriča s sedežnimi vrstami, ki jih jemogoče enostavno izgraditi. Zato ga lahko preprosto spremenimo iz vozila zaprofesionalni prevoz potnikov v vozilo za prevoz tovora. Prilagodljiva notranjostin številne sedežne kombinacije nudijo rešitev za domala vsako situacijo.

Najnovejša izvedba legendarnega modela Multivan 6.1

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Multivana sistematično nadaljuje s preverjenimi odlikami in se ponaša s številnimi posebnostmi. Razvili smo inovativnega spremljevalca z najsodobnejšimi infotainment, asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter pri tem ohranili brezkompromisno multifunkcionalnost. Robustni in prostorni Multivan 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki so ves čas v gibanju.

Od minibusa do vozila za prevoz VIP-gostov Caravelle 6.1

Ko je govora o profesionalnem prevozu oseb, je ponavadi omenjeno njeno ime – to je Caravelle 6.1. Že več kot 30 let postavlja merila na področju vozil za prevoz oseb. Kateri sta njeni ključni kompetenci? Udobje in prilagodljivost. Pa njene posebnosti? Pametne digitalne storitve in sodoben infotainment. Kaj pa se zgodi po zaključenih službenih dolžnostih? Takrat se včasih iz reprezentančnega vozila preobrazi v minibus za prevoz vaše družine.

Najnovejša izvedba legendarnega modela California 6.1

Zvečer občudovanje zvezdnatega neba. In zjutraj prebujanje ob šumenju morja. Odkrivanje tujih dežel – z občutkom, da ste ves čas doma: California 6.1 je sinonim za popolno svobodo. Z udobno notranjo opremo in premišljenimi detajli vsak izlet spremeni v nepozabno dogodivščino. Uživajte v neodvisnosti in odpotujte, kamorkoli vam poželi srce. Z vsem, kar potrebujete.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen