Meni
Zapri meni
Zapri

Jamstvo mobilnosti

Asistenca Volkswagen

Bodite brez skrbi na vaši poti.

 

Z vami smo na vsakem kilometru.

Vaša mobilnost je naš cilj. Tudi v primeru okvare ali nesreče in vožnje v tujini. Naše jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen poskrbi, da ste brezhibno mobilni dan in noč, doma in v tujini.

Ko potrebujete pomoč, nas pokličite.

Volkswagnova številka za klic v sili: 080 19 17

Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

Želimo vam, da bi se vse poti končale varno in brez zapletov. Če pa ne bo šlo po načrtih, bomo priskočili na pomoč.

Storitve v primeru okvar in nezgod

Pomoč 24 ur na dan. 7 dni v tednu. 365 dni v letu.

Pomoč na kraju dogodka

V primeru okvare bo pomoč prispela čim prej. Ne glede na to, ali gre za težave pri vžigu, prazen rezervoar ali kaj drugega - ponovna vzpostavitev pripravljenosti za vožnjo na kraju samem je brezplačna (v to niso vključeni stroški potrošnega materiala in nadomestnih delov).

Avtovleka

Če pomoči na kraju samem ni mogoče zagotoviti, zagotovimo brezplačno avtovleko do najbližjega partnerja za servisiranje gospodarskih vozil Volkswagen.

Reševanje vozila po nezgodi

Po nezgodi poskrbimo tudi za reševanje vozila in prevzamemo stroške, vključno z vleko v višini do 500 EUR.1 Zagotavljamo vam nujno potrebne nadomestne dele v primeru okvare ali nezgode in krijemo vse stroške v zvezi s pošiljanjem, carino, letalskim tovorom, dostavo paketov ali hitro dostavo.

1 Z izjemo odstranjevanja posledic nezgode in čiščenja.

Celovita skrb za popolno zadovoljstvo

 

V podjetju Porsche Slovenija d.o.o. smo za vas pripravili program jamstvenih pogojev, s katerimi obljubljamo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov vam nudimo program jamstev in storitev, ki je prilagojen vašim potrebam in s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi do četrtega oziroma šestega leta starosti vašega vozila.

Podrobne informacije najdete v brošuri Vrhunska mobilnost in na spletni strani www.vrhunskaemobilnost.si.

 

Podaljšano jamstvo za lak in karoserijo

 

Poleg 2 letne garancije, Porsche Slovenija d.o.o. na področju Republike Slovenije, Evropskega gospodarskega prostora in Švice, zagotavlja podaljšano jamstvo za lak in karoserijo novih vozilih znamke Volkswagen.

 

Podaljšano jamstvo za visokonapetostne baterije in hibridna vozila

 

Porsche Slovenija d.o.o. dodatno k osnovnim garancijskim pogojem za tovarniško nova vozila znamke Volkswagen jamči, da krije vse napake v materialu ali izdelavi visokonapetostne baterije ter velja 8 let od prevzema vozila oziroma prvih 160.000 prevoženih km (odvisno od tega, kaj nastopi prej).

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen