Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen Kesonarji

Optimalno pripravljen za vsako delo

Dobre lastnosti kesonarjev znamke Volkswagen Gospodarska vozila imajo še večje razsežnosti: več težkih strojev in orodja, več opreme, več tovora.

Ustvarite si svojo sliko o kesonarjih

Poskrbi za vse Crafter kesonar

Crafter kesonar vas bo prepričal z opremljenostjo in sedežnim prostorom. Pestra izbira različic omogoča odlično prilagoditev glede na različne profile zahtev. Crafter kesonar ponuja široko paleto možnosti: poleg strojev in materiala lahko – v izvedbi z dvojno kabino in dvosedežno klopjo na sovoznikovi strani – prevaža do sedem oseb. Na do 9,6 m² veliki tovorni površini ponuja Crafter kesonar že na prvi pogled veliko prostora. Na drugi pogled pa še več, kot bi si mislili.

Najnovejša izvedba legendarnega modela Transporter 6.1

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Transporterja dosledno ohranja njegove preizkušene lastnosti in hkrati v njegovem razredu postavlja nova merila. Skupaj z našimi strankami smo tako razvili zanesljivega partnerja z novimi rešitvami za prijeten delovni dan, ki je opremljen z najsodobnejšimi asistenčnimi, varnostnimi in infotainment sistemi in ki ga odlikuje nespremenjeno brezkompromisna multifunkcionalnost za vsakdanjo rabo. Robustni in prostorni Transporter 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki morajo vsak dan pošteno poprijeti za delo.

Posebnosti v ponudbi serijske opreme

Radijski sistem

Sodobni način razvedrila. Zabava in informacije na poti do cilja

Del serijske opreme sta radijski sistem Composition Audio in Bluetooth telefonski vmesnik. Na sliki je prikazan radio Composition Audio v Crafterju.

Notranjost

Presenetljivo veliko prostora. Ima vse. Že v osnovi

Crafter kesonar in Transporter kesonar ponujata široko paleto možnosti: poleg strojev in materiala lahko v Crafterju - v izvedbi z dvojno kabino in dvosedežno klopjo na sovoznikovi strani - prevažate do sedem oseb, v Transporterju pa do šest oseb.

Funkcija večnaletnega zaviranja

Serijska varnost. Zagotovite si prednosti, ki jih prinaša inovativni zavorni sistem

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja v furgonih znamke Volkswagen Gospodarska vozila po trčenju zavira vozilo in na ta način v idealnem primeru prepreči nadaljnja trčenja (v okviru sistemskih omejitev). Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor. V okviru sistemskih omejitev.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen