Meni
Zapri meni
Zapri

Povezljivost in aplikacije

Povezani z vašim gospodarskim vozilom

S ponudbami povezljivosti znamke Volkswagen Gospodarska vozila se na široko odpirajo vrata digitalizaciji in vam zagotavljajo več udobja, varnosti in zabave. S povezavo vašega vozila z internetom prejmete prometne informacije v realnem času, opomnike o naslednjem servisnem intervalu, storitve pretakanja in spletni radio ali hitro pomoč v primeru okvare.

Upoštevajte, da so razpoložljivost in pogoji posameznih funkcij odvisni od izbrane storitve.

Aplikacija Volkswagen

Ta brezplačna aplikacija vam omogoča dostop do čedalje številčnejših mobilnih storitev Car-Net-a in VW Connect-a, ki vam olajšajo vsakdanj, nudijo koristne informacije in naredijo vožnjo zabavnejšo. Na spodnjih povezavah si lahko aplikacijo naložite na vaš pametni telefon.

 

Več o VW Connect
Volkswagen App v Play Store
Volkswagen App v Apple Store 

Povezani z vašim gospodarskim vozilom: Povezljivost in aplikacije

Si še lahko predstavljate življenje brez pametnega telefona? Najbrž ne, saj imate praktično že za skoraj vsako situacijo naloženo ustrezno aplikacijo. Zahvaljujoč App Connect imate tako praktično pomoč pri roki tudi za volanom vašega gospodarskega vozila Volkswagen. Izbrane  aplikacije1 so enostavno dosegljive preko radijskega ali navigacijskega sistema vašega vozila.
Naj bo to Car-Net ali VW Connect:  App Connect uporablja tri inovativne tehnologije: MirrorLink®, CarPlay™ in Android Auto™. CarPlay™ z VW Connect pri navigacijskem sistemu "Discover Media" in "Discover Pro"2 sedaj omogoča tudi brezžično povezavo z vašim telefonom.

MirrorLink™

Iz telefona na ekran

Kot že ime pove: MirrorLink™ zrcali vse primerne aplikacije iz vašega pametnega telefona na zaslon infotainment sistema. Tako lahko vaše priljubljene aplikacije  varno in udobno upravljate med vožnjo direktno na zaslonu vozila.  Ali je vaš telefon kompatibilen z  MirrorLink™ ? To lahko preverite na povezavi  www.mirrorlink.com.

Aplikacije naših partnerjev

Android Auto™

Vaše vozilo vas razume

Bi poslušali vašo priljubljeno glasbeno listo iz Spotify. Z Googlovim Android Auto™ lahko vse kompatibilne aplikacije iz vašega pametnega androidnega telefona upravljate tudi glasovno z Google Voice. Razen tega lahko seveda upravljate tudi številne druge aplikacije udobno in varno kar med vožnjo. Za več informacij obiščite prosimo Googlovo spletno stran.

Prenesi aplikacijo

Apple CarPlay™

Vse aplikacije na dosegu roke

Uporabnost je tu na prvem mestu. Z Applovim CarPlay™ lahko med vožnjo  izbrane aplikacije upravljate prav tako udobno, kot ste navajeni na vašem iPhonu.  Zemljevidi, telefon, glasba, novice - vse na dosegu roke. Poleg vsega lahko s sistemom tudi glasovno upravljate. Za nadaljnje informacije obiščite prosimo Applove spletne strani.

Več o CarPlay™ 

Zahteve za App Connect

Zares povezani: Da bi lahko uporabljali App Connect v Car-Netu, mora imeti vozilo radijski sistem "Composition Media" ali navigacijski sistem "Discover Media" in "Discover Media Plus"3 , prav tako pa tudi USB-kabel. 

Povezava z vašim vozilom najnovejše generacije: Pri novi različici VW Connect vam je App Connect na voljo z infotainment  sistemi "Composition Colour", "Discover Media" in "Discover Pro". S CarPlay™ pa lahko vaš pametni telefon sedaj povežete tudi brezžično.  Na voljo pa vam je tudi kot prej, povezava preko USB-kabla.

Združljive naprave, ki ustrezajo vašemu vozilu

Radijski sistem „Composition Media“

Vedno dobro povezani

Prav ste slišali: Composition Media je popoln radijski sistem, če želite v svojem gospodarskem vozilu uporabljati App-Connect. Takoj ko svoj pametni telefon povežete prek vmesnika USB, lahko App-Connect uporabljate brez dodatne registracije.

Navigacijska sistema „Discover Media“ in „Discover Media Plus“

Mimogrede povezani

Tudi navigacijska sistema Discover Media in Discover Media Plus podpirata digitalne ponudbe MirrorLink™, Android Auto™ in Apple CarPlay™. Z nakupom vmesnika App-Connect lahko najdete ustrezno rešitev za vsak pametni telefon - ne glede na to, za katero gospodarsko vozilo Volkswagen gre.

Radijski sistem „Composition Colour“

V živo in barvno

Vaš vstop v App-Connect najnovejše generacije za vozila Transporter 6.1 ali Multivan 6.1. Povezavo vzpostavite preprosto s kablom USB.

Navigacijska sistema „Discover Media“ in „Discover Media Pro“

Pregledno krmarjenje

Užitek z 8-palčnimi in 9,2-palčnimi barvnimi zasloni na dotik. Tudi ti navigacijski sistemi podpirajo digitalne storitve MirrorLink™, Android Auto™ in Apple CarPlay™. Z nakupom vmesnika App-Connect lahko vsakdo najde ustrezno rešitev - ne glede na to, za katero gospodarsko vozilo Volkswagen gre. Oba sistema podpirata vmesnik App-Connect.

Povezovanje naprav

Na voljo v povezavi s storitvijo Car-Net

 

Kabel USB

Hitra povezava: Če želite uporabljati storitev App-Connect, preprosto povežite pametni telefon in radio ali navigacijski sistem z ustreznim kablom USB. Ta je že priložen večini pametnih telefonov..

 

Na voljo v povezavi s storitvijo VW Connect

 

Brezžično

Z navigacijskimi sistemi Discover Media in Discover Pro lahko zdaj brezžično povežete svoj iPhone s storitvijo CarPlay ™.

Pogosta vprašanja o App Connect

Kaj vsebuje App Connect?

App Connect podpira tri  inovativne tehnologije MirrorLink®, Apple CarPlay™ in Android Auto™.

Kako deluje App Connect?

S pomočjo App Connect lahko preko radijskega ali navigacijskega sistema določene aplkacije1 prikazujemo in upravljamo. 

Kako aktiviramo App Connect ?

Da bi lahko uporabljali App Connect v Car-Netu, mora imeti vozilo radijski sistem "Composition Media" ali navigacijski sistem "Discover Media" in "Discover Media Plus"3 , prav tako pa tudi USB-kabel. 

Pri novi različici We Connect vam je App Connect na voljo z infotainment  sistemi "Composition Colour", "Discover Media" in "Discover Pro". S CarPlay™ pa lahko vaš pametni telefon sedaj povežete tudi brezžično.  Na voljo pa vam je tudi kot prej, povezava preko USB-kabla.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen