Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen Furgoni

Za velike in težke naloge

Furgoni znamke Volkswagen Gospodarska vozila vas in vaš tovor zanesljivo pripeljejo do cilja ter vam pomagajo pri velikih in težkih nalogah.

Ustvarite si svojo sliko o furgonih

Električni furgon ID. Buzz Cargo

ID Buzz Cargo izpolnjuje vse zahteve sodobnega profesionalnega furgona: popolnoma električen, z zadostno prostornino tovornega prostora in hkrati primeren za dolga potovanja. S pomočjo povezanosti, digitalnih sistemov in številnih inteligentnih funkcij vam olajša poklicno življenje. ID Buzz Cargo je idealen partner, če iščete visoko zmogljiv in trajnosten furgon za vsakodnevno delo.

Naslednik Caddy furgona Caddy Cargo

Naj se ukvarjate z dostavo, gradbeništvom, obrtjo: Pri vašem delu imate prihodnost vedno pred očmi. Temu zahtevam sledi tudi novi Caddy Cargo. Z novim vznemirljivim dizajnom, najmodernejšimi asistenčnimi sistemi, inovativnim infotejmentom in ergonomičnem voznikovem prostorom je novi Caddy Cargo zanesljiv, prilagodljiv in napreden. Torej popoln partner za udobno in profesionalno reševanje vašega delavnega vsakdana.

Najnovejša izvedba legendarnega modela Transporter 6.1

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Transporterja dosledno ohranja njegove preizkušene lastnosti in hkrati v njegovem razredu postavlja nova merila. Skupaj z našimi strankami smo tako razvili zanesljivega partnerja z novimi rešitvami za prijeten delovni dan, ki je opremljen z najsodobnejšimi asistenčnimi, varnostnimi in infotainment sistemi in ki ga odlikuje nespremenjeno brezkompromisna multifunkcionalnost za vsakdanjo rabo. Robustni in prostorni Transporter 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki morajo vsak dan pošteno poprijeti za delo.

Za vse, ki imajo velika pričakovanja Crafter furgon

Crafter se v svojem razredu ponaša z najbolj praktičnim natovarjanjem in najbolj zanesljivim fiksiranjem tovora. S tremi različnimi dolžinami, tremi različnimi višinami in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je Crafter furgon odlično pripravljen za vse vaše delovne izzive. Vozniška kabina Crafterja spada med najudobnejša delovna mesta za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Kdor si želi še več udobja, lahko izbira iz bogate ponudbe dodatne opreme.

Posebnosti v ponudbi serijske opreme

Radijski sistem

Sodobni način razvedrila. Razvedrilo in informacije na poti do cilja.

Del serijske opreme sta radijski sistem Composition Audio in Bluetooth telefonski vmesnik. Na sliki je prikazan radio Composition Audio v Crafterju.

Asistenca za speljevanje na klancu

Enostavnejše speljevanje navkreber.

Serijska asistenca za speljevanje na klancu na strmini preprečuje, da bi se furgon premaknil vzvratno. S tem zagotavlja udobno upravljanje furgona pri speljevanju.

Funkcija večnaletnega zaviranja

Serijska varnost. Zagotovite si prednosti, ki jih prinaša inovativni zavorni sistem.

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja v furgonih znamke Volkswagen Gospodarska vozila po trčenju zavira vozilo in na ta način v idealnem primeru prepreči nadaljnja trčenja (v okviru sistemskih omejitev). Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor. V okviru sistemskih omejitev.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen