Vlečne kljuke ­in stopnice

Vleka težkih predmetov. In lažje vstopanje.

Transport velikih kosov tovora. Vleka dodatnih prikolic. Crafter furgon je prilagojen težkim delom, saj so kot dodatna oprema na voljo različne priprave za vleko prikolic z maso do 3,5 t. Poleg tega vam opcijske stopnice olajšajo natovarjanje in raztovarjanje. Oglejte si našo ponudbo:

  • snemljiva vlečna kljuka s krogelno glavo
  • široka stopnica na odbijaču
  • polovična stopnica na odbijaču v kombinaciji z vlečno kljuko

Snemljiva vlečna kljuka s krogelno glavo

Snemljiva vlečna kljuka s krogelno glavo je primerna za prikolice in nosilne sisteme z maso do 3,5 t. 

 

Široka stopnica na odbijaču

Široka stopnica na odbijaču, ki sega čez celotno širine zadnje stranice, olajšuje natovarjanje in raztovarjanje.

Polstranska stopnica na odbijaču

Polstransko stopnico na odbijaču, ki sega čez polovico širine zadnje stranice, je mogoče kombinirati z vlečno kljuko za priklopne obremenitve do 3,5 t.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen