Vmesniki in priključki

Preprosto napolnite svoje prenosne naprave ali orodje, medtem ko se vozite od enega opravka do naslednjega: v lahko dostopen predal v sredinski konzoli lahko shranite vse običajne pametne telefone in preprosto napolnite združljive modele - ter pozabite na vsakršne težave, ki vam jih je doslej povzročala uporaba kabla. Dva serijska vmesnika USB-C nista primerna samo za bliskovit prenos podatkov, z njima lahko enostavno napolnite tudi dodatno opremo. Priročne pa so tudi številne vtičnice v vozniški kabini Crafterja. Tako boste na poti odlično povezani, vaše baterije pa se bodo kot bi mignil napolnile za živahni delavnik.

  • priprava za sklop tipk za nadgradnje
  • 3 serijski priključki USB-C za polnjenje prenosnih naprav, na primer ob strani obloge pri nosilcu ogledala
  • opcijska prostoročna naprava za mobilne telefone z Bluetooth povezavo v kombinaciji z vsemi radijskimi in navigacijskimi sistemi
  • do štiri 12-voltne električne vtičnice in opcijska 230-voltna električna vtičnica (300 W) za polnjenje akumulatorskih orodij in prenosnih računalnikov

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Kmalu na voljo:
Novi Crafter

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen