Moji posebni cilji

Da bo vaše najljubše vozilo poznalo vaše najljubše cilje1

Restavracije, čudovite izletniške destinacije ali naslovi strank - vsak ima cilje, kamor se pogosto vozi. Da vam svojih najpogostejših ciljev ni treba vnašati vedno znova, lahko na portalu We Connect priročno ustvarite svoj seznam posebnih ciljev. Poleg tega lahko z interneta prenesete sezname javnih posebnih ciljev, kot so kavarne ali bencinski servisi, ter jih z nekaj kliki uvozite v razdelek Moji posebni cilji.

  • Shranjevanje individualnih paketov posebnih ciljev (POI) kot osebnih posebnih ciljev
  • Kategoriziranje posebnih ciljev na osnovi poljubno izbranega besedila in nazornih ikon
  • Uvoz posebnih ciljev pred začetkom vožnje v navigacijski sistem vozila s pritiskom gumba
  • Združljivo s številnimi poznanimi datotečnimi formati: .asc (TomTom, Igo, Navigon); .csv (Route66, Garmin, Navman); .gpx (Garmin) in .kml (2.0, Google)
  • Enostavno nastavljanje in upravljanje na portalu We Connect 

Za uporabo storitev Car-Net potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo. Če želite izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, morate po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani https://www.myvolkswagen.net/si/sl.html. Ob kasnejši registraciji se trajanje brezplačnega obdobja uporabe storitev skrajša. Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča le z opcijskima sistemoma Discover Media in Discover Plus. Poleg tega potrebujete prenosno napravo z dostopom do interneta (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN. Alternativno je pri opcijskem telefonskem vmesniku Business v kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Pro mogoče uporabiti mobilni telefon s profilom za oddaljeni dostop do SIM-kartice (rSAP) ali pa SIM-kartico za storitve telefoniranja in prenosa podatkov. Pri navigacijskem sistemu Discover Media je internetno povezavo za vaš navigacijski sistem in dostopno točko za WLAN v vozilu mogoče vzpostaviti z opcijskim modemom Car Stick LTE. Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi možne količine podatkov, ki se prenašajo pri storitvah Car-Net, priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora imeti uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko med časom veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo pri izbranem partnerju Volkswagen ali Volkswagen Gospodarska vozila. Za informacije o tarifnih pogojih se uporabnik lahko obrne na svojega mobilnega operaterja.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 13-0,0 l/100 km in 340-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.vw-gospodarska.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen