Amazon Alexa1

Alexa se vozi sedaj s Caddyjem 5

Bi radi med vožnjo na hitro sestavili nakupovalni seznam ali upravljali svoj pametni dom? Odslej je to povsem preprosto: Amazon Alexa1 je sedaj v novem Caddyju na voljo kot aplikacija In-Car. Tako bo vaš vsakdan še pametnejši in še bolj povezan. Alexine običajne funkcije lahko udobno upravljate tudi iz Caddyja - in to s svojim glasom. Pogoja za uporabo Alexe v avtomobilu sta glasovno upravljanje za infotainment sistem in dodatna količina podatkov. Slednjo lahko daste na razpolago prek mobilne dostopne točke ali zakupite prek ponudnika Cubic Telecom kot plačljivi podatkovni paket.

Amazon, Alexa ter vsi pripadajoči logotipi in gibljive znamke so zaščitene blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. ali njegovih hčerinskih družb. Prikazana funkcija Alexe je odvisna od tehnologije pametnega doma. Za uporabo Alexe morate imeti pri Amazonu odprt uporabniški račun. Družba Volkswagen AG strankam omogoča dostop do glasovne asistence Alexa v vozilih, Alexine storitve v oblaku pa ponuja Amazon. Če želite v vozilu znamke Volkswagen uporabljati avtomobilsko aplikacijo Alexa, poleg tega potrebujete Volkswagen ID in pogodbo za We Connect, ki v obsegu storitev vključuje opcijo glasovnega upravljanja. Stroške podatkovne povezave krijete sami. Avtomobilska aplikacija Alexa je na voljo oz. jo je mogoče uporabljati izključno v vozilih, izdelanih za Veliko Britanijo, Irsko, Nemčijo, Avstrijo, Italijo, Španijo in Francijo. Podatek o tem, ali vaše vozilo izpolnjuje potrebne pogoje, lahko dobite pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Uporaba avtomobilske aplikacije Alexa je zaenkrat podprta samo v zgoraj navedenih državah zato, ker je storitev Amazon Alexa na voljo samo v teh državah.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 13-0,0 l/100 km in 340-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.vw-gospodarska.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Povezani z vašim gospodarskim vozilom VW Connect

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen