Cubic Telecom

Ostanite povezani s spletom in povežite svoje gospodarsko vozilo Volkswagen

Če želite uporabljati izbrane aplikacije In-Car, pretakanje za spletni radio in dostopno točko za WLAN, potrebujete dodatno količino podatkov za fiksno vgrajeno SIM-kartico. Napolnite jo lahko preprosto prek zunanjega mobilnega operaterja Cubic Telecom. Za vse ostale praktične storitve VW Connect stroške krije družba Volkswagen Gospodarska vozila.

Prednosti podatkovnih paketov ponudnika Cubic:

  •   Dostopna točka za WLAN v vozilu - za vas in vaše sopotnike ter do osem mobilnih naprav
  •   Poslušanje spletnega radia in podcastov med vožnjo
  •   Zakup podatkovnih paketov neposredno v vozilu
  •   Popoln nadzor nad porabo podatkov in stroški
  •   Nakup dodatne količine podatkov in uporaba v številnih evropskih državah

 

Pogoji:

  •   Gospodarsko vozilo Volkswagen je opremljeno z eSIM-kartico
  •   Aktivna licenca VW Connect za vaše vozilo
  •   Registracija na portalu Cubic
  •   Izvedba postopka Ident

Pogoj je registracija na portalu Cubic Telecom za vozilo z aktivno licenco We Connect Plus in paketom storitev Streaming & Internet, ki je na voljo samo za infotainment sisteme Ready 2 Discover, Discover Media in Discover Pro; enkratno za posamezno vozilo, ki prej ni imelo zakupljenih podatkovnih paketov; ni prenosljivo na druga vozila. Brezplačen 1 GB podatkov je mogoče aktivirati samo v roku 12 mesecev po predaji vozila in uporabljati do 3 mesece po aktivaciji. Samo do razprodaje zalog. Veljajo splošni pogoji poslovanja družbe Cubic Telecom https://vw.cubictelecom.com/de/termsAndConditions

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 13-0,0 l/100 km in 340-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.vw-gospodarska.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Povezani z vašim gospodarskim vozilom VW Connect

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen