Navigacijski sistemi

Sledite svojemu cilju

V življenju bi radi cilje dosegali brez prevelikih ovinkov. Navigacijski sistem Discover Media vam bo pomagal, da boste lažje prišli do želenega kraja. Sistem s 25,4 cm (10 palcev) velikim barvnim zaslonom na dotik in šestimi zvočniki nudi navigacijo v 2D/3D perspektivi, izbor najrazličnejših možnih zemljevidov, brezplačno posodabljanje zemljevidov prek interneta, Streaming & Internet, We Connect1 in We Connect Plus1 2. Poleg funkcij navigacijskega sistema Discover Media ponuja navigacijski sistem Discover Pro še glasovno upravljanje in wireless App-Connect3. Po želji lahko zakupite storitve We Connect Upgrades4. Ta vrhunski sistem poleg tega omogoča prikaz navigacijskega zemljevida na digitalnem kombiniranem instrumentu in prepoznavanje prometnih znakov.

Navigacijski sistem "Discover Media"

Navigacijski sistem "Discover Pro"

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev. Na voljo samo v kombinaciji z združljivim infotainment sistemom. 

Po preteku prvega aktiviranega obdobja uporabe storitev We Connect Plus je uporaba za doplačilo.

Na voljo smo v kombinacij z napravo, ki podpira CarPlay, od navigacijskega sistema "Discover Media" naprej.

Za uporabo We Upgrade artiklov potrebujete svoj Volkswagen ID račun, veljavno We Connect pogodbo in registracijo kot glavni uporabnik, torej vezavo vašega uporabniškega računa na konkretno vozilo. Prav tako je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki so potrebne za posamezno nadgradnjo. Katere funkcije We Upgrade so na voljo za določeno vozilo lahko glavini uporabnik vidi v spletni ali In-Car trgovini.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Spoznajte ga zdaj:
novi Caddy

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen