Tehnologija 6.1

Ravno prava. Za mesto in morje.

Možnosti, do koder seže pogled. Že v vozniški kabini se skriva veliko novih idej, ki vožnjo do kraja, po katerem hrepenite, in vožnjo onkraj uhojenih poti spremenijo v pravo doživetje. Med drugim vas bodo navdušili visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument, multimedijski infotainment sistemi najnovejše generacije in najsodobnejša povezljivost s storitvami Volkswagen We Connect1.

Digitalni kombinirani instrument

California 6.1 je idealna za popotovanje po obmorskih krajih. In za nakupovalne podvige v velemestni džungli. Ponaša se namreč s kompaktnimi merami in krmilnimi lastnostmi, ki so primerljive z osebnimi vozili. Zna pa poskrbeti tudi za odlično razvedrilo: z digitalnim kombiniranim instrumentom lahko prek zaslona na dotik na infotainment sistemu ter prek večfunkcijskega usnjenega volana poskrbite za optimalno glasbeno podlago. Navigacijski sistem Discover Pro pa vas pripelje do vaše sanjske destinacije.

Upravljalna enota avtodoma

Različne klimatske cone. Neravne ceste. Tuji kraji: na potovanjih se je treba nenehno prilagajati novim okoliščinam. Na srečo vam California 6.1 pri tem pomaga. Z upravljalno enoto avtodoma vam je zdaj na voljo digitalna centrala, prek katere lahko preprosto krmilite številne funkcije. Izbira menijskih točk poteka intuitivno na zaslonu na dotik. Vgrajene porabnike je nato mogoče vključiti z vrtljivim gumbom.

Volkswagen We Connect1

California 6.1 je opremljena z inovativnimi spletnimi funkcijami iz ponudbe We Connect1, poleg tega pa je zanjo na voljo najnovejša generacija infotainment sistemov. Po želji ste med vožnjo lahko povezani s spletom. Ponudba We Connect1 vam pri tem z raznovrstnimi storitvami zagotavlja dodatno mero udobja in varnosti. Med drugim lahko spremljate prometne informacije v realnem času ali pa aktivirate online obveščanje o prekoračitvi območja. Nekaj zagotovo velja - California 6.1 je optimalno povezana.

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen