Meni
Zapri meni
Zapri

Brezmejna svoboda na štirih kolesih

Zvečer občudovanje zvezdnatega neba. In zjutraj prebujanje ob šumenju morja. Odkrivanje tujih dežel - z občutkom, da ste ves čas doma: California 6.1 je sinonim za popolno svobodo. Z udobno notranjo opremo in premišljenimi detajli vsak izlet spremeni v nepozabno dogodivščino. Uživajte v neodvisnosti in odpotujte, kamorkoli vam poželi srce. Z vsem, kar potrebujete.

 

Ustvarite si svojo sliko o Californii 6.1

Izvedbe

Naredi nepozaben vtis

Popolnoma opremljena kuhinja

Vaša mednarodna kuhinja

Paella, arancini ali lecsó: kdor potuje po svetu, ne odkriva le tujih dežel, ampak tudi eksotične jedi. V Californii 6.1 lahko nove recepte tudi takoj preizkusite: kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom z dvema gorilnikoma, stabilnim pokrovom, ki ga lahko uporabite kot delovni pult, in z odstranljivim pomivalnim koritom.

 

Popolno prenočišče

Spanje kot na sanjskih počitnicah

Na najlepših krajih sveta ni vedno hotela, v katerem bi lahko prenočili. Razen če imate s seboj svojega: California 6.1 vam z velikim nadstropnim ležiščem ponuja dovolj prostora in udobja, da se boste med poslušanjem prijetnega šumenja valov lahko zazibali v spanje in sanjali o svojih najlepših počitniških doživetjih

Prostorna notranjost

Povsod doma

Vsak dan odkrivate nove dežele, kulture in kraje. A se kljub temu nenehno počutite kot doma. California 6.1 je vaša dnevna soba na štirih kolesih. V njej je dovolj prostora za vsakovrstna nova doživetja. In tudi za nepogrešljivo prtljago, pa za otrokovo najljubšo plišasto igračko ali počitniško branje. Kuhanje, spanje, prosti čas - vse kot doma. Le da vas pred vrati čaka cel svet.

Srečno vožnjo!

Ravno prava. Za mesto in morje.

California 6.1 je idealna za popotovanje po obmorskih krajih. In za nakupovalne podvige v velemestni džungli. Ponaša se namreč s kompaktnimi merami in voznimi lastnostmi, ki so primerljive z osebnimi vozili. Zna pa poskrbeti tudi za odlično razvedrilo: z digitalnim kombiniranim instrumentom lahko prek zaslona na dotik na infotainment sistemu ter prek večfunkcijskega usnjenega volana poskrbite za optimalno glasbeno podlago. Navigacijski sistem Discover Pro pa vas pripelje do vaše sanjske destinacije.

Premišljeno do najmanjših podrobnosti

Oprema in funkcije

Pogon

Nazaj na pregled

Pogon

Športnost, udobje ali učinkovitost: z različnimi kombinacijami motorjev in menjalnikov ter različnimi nastavitvami podvozja Californie 6.1 vaša svoboda domala ne pozna meja.

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Pridih legende: sodobni dizajn Californie 6.1 se ponaša s številnimi kromiranimi elementi, ki spominjajo na svetovno znanega predhodnika – model Bulli T1.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Tako lagodno še nikoli niste uresničili svojih potovalnih načrtov: notranjost Californie 6.1 ima vsestransko zasnovo, poleg tega pa je tudi kar najbolj udobna.

Funkcionalna oprema

Nazaj na pregled

Funkcionalna oprema

Pametno povezani: število aktualnih informacij, ki jih prikazuje opcijski digitalni kombinirani instrument, lahko prek domačega zaslona ali večfunkcijskega volana enostavno prilagodite svojim potrebam.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi

Asistenčne sisteme v Californii 6.1 lahko primerjamo z dobrimi prijatelji: zaradi njih je življenje lažje, poleg tega vas podpirajo takrat, ko jih najbolj potrebujete.

Naj vam California 6.1 da navdih

Začni video

E-novice 6.1

Naročite se na Volkswagnove e-novice. Tako boste izvedeli še več zanimivih dejstev in informacij o Californii 6.1.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen