Upravljalna enota avtodoma

Dodatna oprema s številnimi dodatnimi funkcijami

Različne klimatske cone. Neravne ceste. Tuji kraji: na potovanjih se je treba nenehno prilagajati novim okoliščinam. Na srečo vam California 6.1 pri tem pomaga. Z upravljalno enoto avtodoma vam je zdaj na voljo digitalna centrala, prek katere lahko preprosto krmilite številne funkcije. Izbira menijskih točk poteka intuitivno prek zaslona na dotik. Vgrajene porabnike je nato mogoče vključiti z vrtljivim gumbom.

Upravljanje elektrohidravlične dvižne strehe

Če želite dvižno streho postaviti, morate le ostati na svojem sedežu. Z upravljalno enoto avtodoma lahko streho upravljate povsem enostavno.

Nadzor nad energijo in pitno vodo

Ali je elektrike in vode dovolj še za naslednjo etapo? Hitro preverite: z upravljalno enoto avtodoma imate pregled nad aktualnimi količinami.

Prikaz naklona vozila

Zavite poti, strma pobočja, neravna mesta za parkiranje - kjerkoli že ste, boste ostali v ravnotežju. Z upravljalno enoto avtodoma imate vedno pregled nad točnim naklonom vozila. 

Ogrevanje mirujočega vozila

Upravljalni element je umeščen v stropni galeriji, kjer je zlahka dosegljiv. Zaslon na dotik olajša upravljanje in programiranje ogrevanja mirujočega vozila, kar lahko prvič storite celo prek svojega pametnega telefona.  

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen