We Connect

Prav posebna povezava

S storitvami Volkswagen We Connect je vožnja z avtomobilom še bolj digitalna in povezana ter udobnejša. Številne storitve vam omogočajo hiter dostop do Multivana 6.1 - popolnoma enostavno prek vašega pametnega telefona. Srce je aplikacija We Connect. Z njo lahko aktivirate We Connect, izberete svoj želeni paket in se povežete z vozilom - Multivan 6.1 je zaradi integrirane SIM-kartice1 namreč že na spletu.

Več

Osnovni paket We Connect in paket We Connect Plus 

Brezplačni osnovni paket We Connect nudi med drugim različna poročila o vozilu, uporabna orodja za načrtovanje servisov in avtomatski klic v sili. Paket We Connect Plus dopolnjuje storitve osnovnega paketa in nudi več storitev.

Indukcijska polnilna postaja

Mobilni telefon odložite v predal in ga napolnite.

Parkirna lokacija v osnovnem paketu We Connect

Storitev Parkirna lokacija vam na vašem pametnem telefonu prikaže, kje ste parkirali svoje vozilo in kako najhitreje pridete do njega.

Spletno obvestilo alarmne naprave v paketu We Connect Plus

Storitev Spletno obvestilo alarmne naprave vam pri poskusu vloma v vozilo takoj pošlje obvestilo na mobilni telefon.

Wireless App-Connect

Prezrcalite aplikacije z vašega pametnega telefona na zaslon infotainment sistema.

Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila v paketu We Connect Plus

Prek pametnega telefona enostavno zaženite ali nastavite npr. ogrevanje oz. prezračevanje mirujočega vozila.

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev. Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG - z izjemo stroškov za storitve Streaming & Internet. Za uporabo storitev Streaming & Internet in dostopne točke za WLAN je mogoče naročiti plačljive podatkovne pakete prek zunanjega mobilnega operaterja Cubic Telecom in jih na področjih pokritosti z omrežjem uporabljati v številnih evropskih državah. Informacije o cenah in državah, za katere so na voljo plačljivi podatkovni paketi, lahko najdete na vw.cubictelecom.com. Alternativno sta uporaba spletnega in hibridnega radia ter pretakanje medijev mogoča prek prenosne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. V tem primeru so ustrezne storitve na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Razpoložljivost posameznih storitev iz paketov, ki jih je mogoče naročiti v sklopu ponudbe We Connect in We Connect Plus, se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb oz. umika iz ponudbe. Podrobnejše informacije lahko dobite na spletni strani portal.volkswagen-we.com in pri izbranem partnerju znamke Volkswagen ali Volkswagen Gospodarska vozila. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen