Digitalni kombinirani instrument

Že danes uživajte v voznem udobju prihodnosti

Digitalni kombinirani instrument že danes daje občutek, kam s tehničnega vidika vodijo poti. Navigacijski zemljevid je po želji mogoče dodatno prikazati med merilnikom števila vrtljajev motorja in merilnikom hitrosti. Tako sta mogoči dve različni povečavi obeh prikazanih zemljevidov. Na digitalnem kombiniranem instrumentu je lahko npr. prikazana bližnja okolica, medtem ko je v navigacijskem sistemu prikazano širše območje. Lahko pa tudi preprosto listate po posnetkih v mediateki na svojem pametnem telefonu in se medtem še naprej osredotočate na promet. Nekdo vas kliče? S prikazano sliko stika, lahko klic prevzamete hitro in intuitivno.

Kontrastni 29,7 cm (11,7 palca) veliki LED-zaslon lahko preprosto upravljate z večfunkcijskim usnjenim volanom. 

V digitalnem kombiniranem instrumentu imate najpomembnejše informacije neposredno pred očmi.

Udobno in preprosto upravljajte asistenčne sisteme.

Izberite svojo najljubšo pesem - in pri tem ohranite dober pregled nad cesto.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Menü schließen

Caravelle 6.1

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team