Meni
Zapri meni
Zapri

Caravelle 6.1

Od minibusa do vozila za prevoz VIP-gostov.

Ko je govora o profesionalnem prevozu oseb, je ponavadi omenjeno njeno ime - to je Caravelle 6.1. Že več kot 30 let postavlja merila na področju vozil za prevoz oseb. Kateri sta njeni ključni kompetenci? Udobje in prilagodljivost. Pa njene posebnosti? Pametne digitalne storitve in sodoben infotainment. Kaj pa se zgodi po zaključenih službenih dolžnostih? Takrat se včasih iz reprezentančnega vozila preobrazi v minibus za prevoz vaše družine.

 

Ustvarite si svojo sliko o Caravelle 6.1

Izvedbe

Naredi nepozaben vtis

Nepozabno prilagodljiva

Prostor za številne potnike in njihove želje

Tako kot vaši potniki so raznolike tudi zahteve, ki jih prinašajo s seboj na pot. Štirje kovčki za vikend oddih? Spontana zamenjava za popolnoma prezaseden hotel ob sejmišču? Ne glede na to kako presenetljive so lahko zahteve - s Caravelle 6.1 ne bodo predstavljale težav. Vse tri izvedbe so na voljo z dvema medosnima razdaljama in raznolikimi sedežnimi paketi. Modularni sistem pritrditve sedežev z zložljivo in poklopno trisedežno klopjo kadarkoli omogoča, da ustvarite dodaten prostor za prtljago. Poleg tega pa je naslonjala sedežev mogoče poklopiti naprej, tako da nastane popolnoma ravna površina.

 

Sproščeno šofiranje

Sproščen voznik, sproščeni potniki

Vsak dan skrbite za to, da vaši potniki udobno prispejo od točke A do točke B - Caravelle 6.1 pa ima nalogo, da se udobno počutite tudi vi. Ergonomsko voznikovo delovno mesto, elektromehansko servokrmiljenje in novo oblikovana armaturna plošča zagotavljajo kar najvišjo raven udobja. Zaradi izvrstnega pregleda nad okolico pa boste tudi v vrvežu mestnih središč ali na velikih prireditvah zlahka imeli vse pod nadzorom.

 

Visoko udobje za potnike

Preprosto dobro počutje

Prostor, kjer potniki lahko spet zadihajo in si oddahnejo - po dolgem potovanju, napornem delovnem dnevu ali med dvema pomembnima sestankoma. S Caravelle 6.1 boste svojim potnikom lahko ponudili zavetje na štirih kolesih, ki ga odlikuje tudi velika mera udobja: udobni sedeži s čvrstim oblazinjenjem, odlična zvočna izolacija, bralne LED-lučke in sproščen občutek prostornosti z obilico prostora za glavo in noge ter številni drugi elementi udobja bodo poskrbeli, da se bodo vaši potniki dobro počutili že ob vstopanju.

 

Najsodobnejši asistenčni sistemi

Od praktičnosti do pomoči

Pri vožnji ohranjate pregled nad hektičnim prometom in novo potjo, pri tem pa še prisluhnite potnikom. Pri šofiranju imate polne roke dela, zato v Caravelli 6.1 najsodobnejši asistenčni sistemi skrbijo, da lahko pri tem ostanete karseda sproščeni. Na skoraj vsaki poti so vam v pomoč asistenca za ohranjanje smeri, parkirni sistem s krmilno avtomatiko, asistenca za odparkiranje, asistenca za manevriranje s prikolico in številni drugi sistemi. Morate pri vožnji veliko manevrirati? Naša kamera za vzvratno vožnjo je prvič na voljo v kombinaciji z zadnjimi krilnimi vrati.

 

Odlična povezljivost

Vsak dan sproščeno na pot

Vozila postajajo vse pametnejša. Tudi Caravelle 6.1 ima že danes veliko digitalnih tehnologij, s katerimi je vožnja še udobnejša. Na primer visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument z navigacijskim zemljevidom. Ali Volkswagen We Connect: storitev, ki pametni telefon spremeni v daljinski upravljalnik za vozilo. In to je šele začetek. 

  • Digitalni kombinirani instrument z visokoločljivostnim, barvnim zaslonom
  • Novi radijski in navigacijski sistemi z do 23,4 cm (9,2 palca) velikim zaslonom na dotik
  • Mobilne spletne storitve We Connect1
  • Indukcijsko polnjenje pametnih telefonov

Domišljen do potankosti

Vse značilnosti

Pogon

Nazaj na pregled

Pogon

Kot voznik ste cel dan na poti. Izbrana kombinacija motorja in menjalnika ter štirikolesni pogon 4MOTION, skrbijo za to da ste z veseljem za volanom.

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Kompetenca na prvi pogled: Caravelle 6.1 izžarevava ob vsaki priliki suverenost in zanesljivost.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Naravnana za sproščenost. Voznikov sedež in potniški prostor morati biti pravično uravnotežena. Ampak nekaj imata skupnega - udobje v vsakem detajlu.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Pametno šofiranje: zahvaljujoč digitalnemu kombiniranemu inštrumentu in We Connect ste več kot preskrbljeni z informacijami -službeno in privat.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi

Kdor je vedno na poti, se sooča z neprevedljivimi vremenskimi in prometnimi situacijami, dobro da s Caravello 6.1 pri tem niste sami.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen