Navigacijski sistemi

Jasen cilj: na poti v prihodnost

 Četudi vam za vaše sopotnike nobena pot ni predolga - stranpoti dandanes pač niso več potrebne. Navigacijski sistemi v Caravelli 6.1 so zaradi sodobne tehnologije še bolj funkcionalni in intuitivni kot doslej. Zelo inovativno: digitalni kombinirani instrument v kombinaciji s 23,4 cm (9,2 palca) velikim navigacijskim sistemom Discover Pro. Nova funkcija zemljevidov vam omogoča prikaz dveh zemljevidov z različnima izsekoma, da boste tako imeli podroben pregled nad nadaljnjo potjo. Poleg tega boste ves čas preskrbljeni z informacijami o trenutnih zastojih in prostih parkirnih mestih.

Navigacijski sistem Discover Pro

  • Nadgradnja sistema Discover Media z vrsto zanimivih dodatkov
  • 23,4 cm (9,2 palcev) velik barvni zaslon na dotik vklj. s senzorjem približevanja
  • Hibridna navigacija
  • Izbor najrazličnejših možnih zemljevidov
  • Brezplačno posodabljanje zemljevidov prek interneta
  • Medijski pomnilnik s kapaciteto 64 GB
  • DAB+

Radijsko-navigacijski sistem Discover Media

  • 20,3 cm (8 palcev) velik barvni zaslon na dotik vklj. s senzorjem gibanja
  • Medijski pomnilnik s kapaciteto 32 GB, dva zunanja USB-vmesnika in Bluetooth vmesnik, hibridno glasovno upravljanje in internetni radio

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Caravelle 6.1

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen