We Connect

Prav posebna povezava

S storitvami Volkswagen We Connect je vožnja z avtomobilom še bolj digitalna in povezana ter udobnejša. Številne storitve vam omogočajo hiter dostop do Caravelle 6.1 - popolnoma enostavno prek vašega pametnega telefona. Srce je aplikacija We Connect. Z njo lahko aktivirate We Connect, izberete svoj želeni paket in se povežete z vozilom - Caravelle 6.1 je zaradi integrirane SIM-kartice1 namreč že na spletu.

 

Več informacij

Osnovni paket We Connect in paket We Connect Plus

Brezplačni osnovni paket We Connect nudi med drugim različna poročila o vozilu, uporabna orodja za načrtovanje servisov in avtomatski klic v sili. Paket We Connect Plus dopolnjuje storitve osnovnega paketa in nudi več storitev.

Spletno posodabljanje zemljevidov v paketu We Connect Plus

Storitev Spletno posodabljanje zemljevidov poskrbi, da so vaši zemljevidi aktualni.

Spletno obvestilo alarmne naprave v paketu We Connect Plus

Storitev Spletno obvestilo alarmne naprave vam pri poskusu vloma v vozilo takoj pošlje obvestilo na mobilni telefon.

Spletne prometne informacije v paketu We Connect Plus

Storitev Spletne prometne informacije vam na podlagi trenutne prometne situacije prikaže najhitrejšo pot do naslednjega cilja.

Parkirna lokacija v osnovnem paketu We Connect

Storitev Parkirna lokacija vas po najkrajši poti vodi do vašega vozila.

Brezžični vmesnik App-Connect

Prezrcalite aplikacije s svojega pametnega telefona na zaslon infotainment sistema.

Indukcijska polnilna postaja

Mobilni telefon odložite v predal in ga napolnite.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Caravelle 6.1

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen