Mobilne spletne storitve

Celovito povezani – in obveščeni

Prejemanje najbolj aktualnih prometnih obvestil neposredno z interneta. Vožnja po najkrajši poti do najbližjega bencinskega servisa. Upravljanje aplikacij na pametnem telefonu tudi med vožnjo. Opomniki za servisne termine in neposredna opozorila pri poskusu kraje. Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net bo vaša pot potekala udobneje in varneje, poleg tega pa boste med potjo seznanjeni z vrsto koristnih informacij.

Car-Net App-Connect1

Med vožnjo v še večji meri izkoristite infotainment sisteme. Z vmesnikom Car-Net App-Connect lahko svoj pametni telefon prek USB-vhoda integrirate v vozilo. Car-Net App-Connect omogoča, da se kompatibilne aplikacije, ki jih imate nameščene na pametnem telefonu, prezrcalijo na zaslon vašega opcijskega radijskega oz. opcijskega navigacijskega sistema. Tako boste s tehnologijami Android Auto™, Apple CarPlay™ ali MirrorLink™ določene aplikacije lahko med vožnjo še bolj udobno upravljali prek zaslona na dotik.

Car-Net Guide & Inform2

Če je vaše vozilo opremljeno z opcijskim navigacijskim sistemom, lahko aktivirate spletne storitve Car-Net Guide & Inform. Storitve Guide & amp; Inform so vam prva tri leta po registraciji na voljo brezplačno. Tako lahko uporabljate dve vrsti storitev: storitve, ki vam pomagajo neposredno v vozilu, in storitve, ki jih lahko konfigurirate od doma - bodisi prek uporabniškega portala ali z aplikacijo Car-Net. Če želite uporabljati storitve Guide & amp; Inform, s svojim pametnim telefonom ustvarite dostopno točko za internet ali uporabite opcijski Volkswagen CarStick.

Car-Net App-Connect je na voljo samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media ali navigacijskim sistemom Discover Media. Car-Net App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™. Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje. Upoštevajte, da modula Car-Net App-Connect zaenkrat ne podpirajo vsi mobilni telefoni na trgu. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za Car-Net App-Connect.

Uporaba storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča le z opcijskim sistemom Discover Media. Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN, ali UMTS-modem Volkswagen CarStick s plačljivo SIM-kartico poljubnega mobilnega operaterja. Storitve Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi možne količine podatkov, ki se prenašajo pri storitvah Car-Net, priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen-car-net.com/portal registrira svoje vozilo. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen-car-net.com/portal in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter kesonar

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen