Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter kesonar 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.

Poskrbi za vse. Poskrbi za vse. Novi Crafter kesonar vas bo prepričal z opremljenostjo in sedežnim prostorom. Pestra izbira izvedb omogoča odlično prilagoditev glede na različne profile zahtev.

Mednarodni dostavnik leta. Novi Crafter je bil razvit v tesnem sodelovanju z njegovimi ciljnimi skupinami. Zaradi inovativne oblikovne zasnove, optimalne prilagojenosti za mesta, več kot 15 asistenčnih sistemov in izjemne ponudbe pogonov ga je 24-članska mednarodna strokovna žirija razglasila za mednarodni dostavnik leta 2017.

TV-oglas

Spoznajte novi Crafter.

Razvit na novo po željah uporabnikov.

 

Galerija

Privlačen kot še nikoli.

Podrobno spoznajte novi Crafter kesonar.

Privlačen kot še nikoli.

Podrobno spoznajte novi Crafter kesonar.

Glavne značilnosti

Tehnologija
Notranjost
Zunanjost
Varnost
Asistenčni sistemi
Udobje
Infotainment & Car-Net

Možnost 8-stopenjskega prestavljanja. In to pri vseh vrstah pogona.

Novi Crafter je edino vozilo v svojem razredu s šestimi kombinacijami pogona in menjalnika. Pogon spredaj, pogon zadaj¹ ali štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate z 8-stopenjskim avtomatskim¹ ali z ročnim menjalnikom. Srce vozila so novo razviti zmogljivi motorji TDI, posebej zasnovani za zahtevne pogoje, ki jih mora obvladovati gospodarsko vozilo.

Ima vse. Že v osnovi.

Novi Crafter kesonar ponuja široko paleto možnosti: poleg strojev in materiala lahko - v izvedbi z dvojno kabino in dvosedežno klopjo na sovoznikovi strani - prevaža do sedem oseb.

 

Njegova paradna disciplina: maksimalni izkoristek prostora.

Na do 9,6 m² veliki tovorni površini ponuja novi Crafter kesonar že na prvi pogled veliko prostora. Na drugi pogled pa še več, kot bi si mislili. Z opcijskim zabojem, ki je nameščen za vozniško kabino, lahko pridobite dodatni prostor za 240 kg tovora.

Stavi na zanesljivo varnost. Avtomatsko.

Sedem inteligentnih varnostnih sistemov, kot so denimo funkcija večnaletnega zaviranja, elektronski stabilizacijski program in antiblokirni sistem, v novem Crafter kesonarju zagotavlja maksimalno zaščito od starta do cilja.

 

Večji od drugih. Pa kljub temu nikamor ne zadene.

Z 20 inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki pri vožnji lahko razbremenijo voznika in mu pomagajo v kritičnih situacijah, postavlja novi Crafter povsem nova merila na področju varnosti.

 

Tako udoben, kot si želite.

Vozniška kabina novega Crafter kesonarja spada med najudobnejša delovna mesta za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Kdor si želi še več udobja, lahko izbira iz bogate ponudbe dodatne opreme.

 

Vaša mobilna prihodnost se že uresničuje. Za krmilom.

Mobilne spletne storitve iz ponudbe Car-Net spremenijo novi Crafter kesonar v informacijsko središče, osnovano na internetu. Poslovne stike lahko preprosto vzdržujete tudi med vožnjo in tudi zunaj pisarne ostanete vpeti v službeno dogajanje.

 

Nadaljnji koraki