Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter kesonar

Veliko prostora za material. In za vso ekipo.

Crafter kesonar je ustvarjen za resnično težke naloge, saj je tako vzdržljiv kot njegov voznik. Čeprav ne more čisto vsega opraviti namesto vas, ima številne funkcije, ki vam občutno olajšajo vaš vsakdan.

Ustvarite si svojo sliko o Crafter kesonarju

Izvedbe

Pogonska tehnologija

Možnost 8-stopenjskega prestavljanja. In to pri vseh vrstah pogona

Crafter je edino vozilo v svojem razredu s šestimi kombinacijami pogona in menjalnika. Pogon spredaj, pogon zadaj ali štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali z 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Srce vozila so posebni, zmogljivi motorji TDI, zasnovani za zahtevne pogoje, ki jih mora obvladovati gospodarsko vozilo.

Voznikovo najboljše delovno mesto

Vozniška kabina, pisarna in prostor za počitek – vedno z vami

Večino svojega delovnika preživite na poti? Potem vaše vozilo ni le transportno sredstvo. Je kraj, kjer sortirate dokumente, se dogovarjate za termine, polnite svoj mobilni telefon ali imate malico. S številnimi odlagalnimi površinami in priključki, opcijskim vzmetenim sedežem ergoComfort in po želji z ogrevanim večfunkcijskim usnjenim volanom je Crafter kesonar optimalno pripravljen na vse.

Prilagojenost za mesta

Bolj sproščeno na poti

Na nepreglednih gradbiščih in ozkih gozdnih poteh, ozkih ulicah v naselju ali ob sunkih vetra na avtocesti: ko pride do zahtevnejših situacij, vam v Crafter kesonarju na pomoč priskočijo številni inovativni asistenčni in varnostni sistemi. Tako bo vožnja do cilja udobna in bolj sproščena. 

 

Odlična gospodarnost

Kakovost se izplača

Dolgoročna kakovost - nizki stroški vzdrževanja. Ta trditev popolnoma drži za Crafter kesonar. Zaradi svoje robustne izdelave, učinkovitih motorjev in nizkega zračnega upora je to vozilo, ki se izplača - od nakupa do nadaljnje prodaje.

Najbolj zanesljivo fiksiranje tovora

Vse trdno na svojem mestu

Če kovčki z orodjem drsijo sem ter tja, če se deske prevračajo in če med vožnjo na tovorni površini ropota, to ni samo moteče. Lahko pride do poškodb dragega materiala ali pa voznik ni več popolnoma osredotočen na cesto. Da bo tovor na cilj prispel v brezhibnem stanju, vam Crafter kesonar nudi najbolj zanesljivo fiksiranje tovora v svojem razredu: z 10 opcijskimi pritrdilnimi obročki in veliko izbiro pritrdilnih vodil.

Individualne nadgradnje

Odlično pripravljen na skoraj vse

Za uspešno izvajanje naročil je potrebna prava oprema. Mednjo sodi tudi vozilo, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Realizirati je mogoče avtomobilske rešitve po meri: od vozil s hladilnikom, reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je možno skoraj vse.

Več informacij

Odlična povezljivost

Vedno dobro informirani. Nobenega dolgčasa.

Kadar imate običajen delovni dan, pogosto veliko časa preživite na cesti. Vozite se od stranke do stranke, vmes morate še hitro do skladišča in v trgovino z gradbenim materialom po nadomestne dele. Zato je še toliko bolj pomembno, da vse izveste takoj. S spletnimi storitvami Car-Net ste v Crafter kesonarju skoraj vedno na tekočem in uživate v prijetnem razvedrilu.

 

Premišljeno do najmanjših podrobnosti

Crafter kesonar – za transport materiala, potnikov in strojev. Pri prevozu vam nudi široko paleto najrazličnejših možnosti.

Vse funkcije

Tovor

Nazaj na pregled

Tovor

Crafter kesonar – za transport materiala, potnikov in strojev. Pri prevozu vam nudi široko paleto najrazličnejših možnosti.

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Opcijski LED-žarometi z dnevnimi, zasenčenimi in dolgimi lučmi zagotavljajo energijsko varčno osvetlitev cestišča.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Premišljene odlagalne možnosti in številni drugi dodatki spremenijo prostorno vozniško kabino v udobno delovno mesto.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Ko ste s Crafter kesonarjem ves dan na poti, vam ni le udobno – ste tudi odlično obveščeni, prav tako pa je poskrbljeno tudi za razvedrilo.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi

Inovativni asistenčnimi sistemi in inteligentni varnostni sistemi preudarno obvladajo nevarne vozne situacije.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen