Oprema za varnost­ tovora

Tiptop – vse na svojem mestu

Crafter kesonar ima veliko prostora za material, orodje, pakete in ostale stvari, ki jih dnevno potrebujete pri delu. Poleg tega vam nudi tudi številne pametne možnosti za pritrditev tovora - tako ga boste na cilj pripeljali v brezhibnem stanju. Na voljo so vam naslednje rešitve:

  • pritrdilni obročki
  • zaboj na kesonu1
  • zaboji za orodje (brez slike)

Pritrdilni obročki

Tovor lahko pričvrstite z do desetimi pritrdilnimi obročki na dnu kesona. Kadar obročkov ne potrebujete, jih lahko poklopite, tako da so poravnani s tovorno površino. 

Zaboj na kesonu1

Zaboj iz aluminija je fiksno privijačen na keson, njegova prostornina je 640 l, zasnovan pa je za 240 kg tovora. Plinska vzmet omogoča samodejno odpiranje in fiksiranje pokrova.

Zaboji za orodje

Na obeh straneh vozila je pod tovorno površino mogoče montirati do pet zabojev za orodje, opremljenih s ključavnico. Prostornina posameznega zaboja znaša 71,5 l, nosilnost pa 40 kg.

1 Lahko pride do podaljšanja dobavnega roka.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter kesonar

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen