Tovorna površina

Prava velikost za vsako nalogo

Kdor želi veliko postoriti, mora tudi veliko transportirati: količino boste najbolje ocenili sami. Zato je Crafter kesonar na voljo z do tremi različnimi dolžinami vozila in enojno ali dvojno kabino. Vi odločate, kolikšne kapacitete potrebuje vaše podjetje.

Srednja medosna razdalja, enojna kabina

Crafter kesonar s srednjo medosno razdaljo in enojno kabino v dolžino meri 6.204 mm. Ima tovorno površino velikosti do 7,1 m² in dovolj prostora za do tri osebe.

Srednja medosna razdalja, dvojna kabina

Crafter kesonar s srednjo medosno razdaljo in dvojno kabino v dolžino meri 6.204 mm in ima tovorno površino do 5,5 m². Poleg tega je v njem dovolj prostora za do sedem oseb.

Dolga medosna razdalja, enojna kabina

Crafter kesonar z dolgo medosno razdaljo in enojno kabino v dolžino meri 7.004 mm, ima tovorno površino velikosti do 8,8 m² in dovolj prostora za do tri osebe.

Dolga medosna razdalja, dvojna kabina

Crafter kesonar z dolgo medosno razdaljo in dvojno kabino prepriča z dolžino 7.004 mm, tovorno površino velikosti do 7,1 m² in dovolj prostora za do sedem oseb.

Ekstra dolga medosna razdalja1, enojna kabina

Crafter kesonar z dolžino 7.404 mm, ekstra dolgo medosno razdaljo in enojno kabino ima tovorno površino velikosti do 9,6 m² in dovolj prostora za do tri osebe.

1 Na voljo samo v kombinaciji z enojno kabino

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter kesonar

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen