Klimatske naprave

Dobra delovna klima

Ko se temperatura poleti povzpne na 28 stopinj in sonce neusmiljeno pripeka na vozniško kabino, je ključnega pomena klimatska naprava z enostavnim upravljanjem. Ta ne skrbi le za prijetno temperaturo vašega mobilnega delovnega mesta, ampak po želji hladi tudi sovoznikov predal. Tako boste imeli osvežujočo pijačo vedno na dosegu roke. Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi:

Klimatska naprava z elektronskim uravnavanjem

Opcijska klimatska naprava z brezstopenjskim uravnavanjem skrbi za poljubno temperaturo.

Klimatska naprava Climatronic

Opcijska klimatska naprava Climatronic z 2-/3-conskim uravnavanjem temperature za voznikov in sovoznikov del kabine ter za tovorni oz. potniški prostor. Za prijetno ozračje skrbijo avtomatski preklop na zaprto kroženje zraka, senzor kakovosti zraka, dodatne prezračevalne šobe in opcijski dodatni grelnik.

Klimatska naprava z elektronskim uravnavanjem in dodatnim uparjalnikom

Prezračevalne šobe opcijske klimatske naprave se nahajajo nad predelno steno. Klimatska naprava uravnava temperaturo v tovornem prostoru, kar je še posebej priročno, če se poklicno ukvarjate s prevozom oseb ali temperaturno občutljivega blaga. 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter šasija

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen