Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter šasija 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.

Odlična osnova. Postavite svoje delo na trdne temelje – na nosilno in stabilno konstrukcijo nove Crafter šasije.

Mednarodni dostavnik leta. Novi Crafter je bil razvit v tesnem sodelovanju z njegovimi ciljnimi skupinami. Zaradi inovativne oblikovne zasnove, optimalne prilagojenosti za mesta, več kot 15 asistenčnih sistemov in izjemne ponudbe pogonov ga je 24-članska mednarodna strokovna žirija razglasila za mednarodni dostavnik leta 2017.

TV-oglas

Spoznajte novi Crafter.

Razvit na novo po željah uporabnikov.

 

Idealna osnova za individualne nadgradnje Individualnost se začne tam, kjer se konča podobnost. Kdor hoče uresničiti svoje zamisli, potrebuje solidno osnovo. Crafter šasija je prava izbira, ko iščete transportno rešitev po meri.

Raznolikost izvedenk - za individualne nadgradnje

Zaradi nizke lastne mase je Crafter šasija idealna osnova za težke nadgradnje. Lahko izbirate med tremi dolžinami vozila, ki imajo bodisi enojno ali dvojno kabino. Ergonomsko zasnovana kabina nudi prostor trem do sedmim sodelavcem. Premišljen koncept odlagalnih površin in radodaren prostor za shranjevanje zagotavljajo udoben delavni prostor za mnoge.

Raznolikost izvedenk - za individualne nadgradnje

Zaradi nizke lastne mase je Crafter šasija idealna osnova za težke nadgradnje. Lahko izbirate med tremi dolžinami vozila, ki imajo bodisi enojno ali dvojno kabino. Ergonomsko zasnovana kabina nudi prostor trem do sedmim sodelavcem. Premišljen koncept odlagalnih površin in radodaren prostor za shranjevanje zagotavljajo udoben delavni prostor za mnoge.

 

Predelave     

 

Razvit za različne panoge. Narejen za vaše delo.      

 

Vsaka panoga je drugačna in ima drugačne zahteve za gospodarska vozila. Zato vam nudimo nekaj tovarniških predelav, ki so vse kaj drugega kot vsakdanje. Sodelujemo tudi s izbranimi profesionalnimi predelovalci, ki naredijo iz vašega Crafterja  gospodarsko vozilo ukrojeno po vaših željah.     

Glavne značilnosti

Tehnologija
Notranjost
Zunanjost
Varnost
Asistenčni sistemi
Udobje
Infotainment & Car-Net

Možnost 8-stopenjskega prestavljanja. In to pri vseh vrstah pogona.

Novi Crafter je edino vozilo v svojem razredu s šestimi kombinacijami pogona in menjalnika. Pogon spredaj, pogon zadaj¹ ali štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate z 8-stopenjskim avtomatskim¹ ali z ročnim menjalnikom. Srce vozila so novo razviti zmogljivi motorji TDI, posebej zasnovani za zahtevne pogoje, ki jih mora obvladovati gospodarsko vozilo.

 

¹ Na voljo pozneje.

Ima številne cone udobja. Tudi eno, ki je ne boste želeli več zapustiti.

Z vzmetenim sedežem ergoComfort¹ in do potankosti premišljenim odlagalnim konceptom se vozniška kabina nove Crafter šasije spremeni v najudobnejše delovno mesto za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa.

 

Zasnovan za najrazličnejše panoge. Kot nalašč za vaše delo.

S tremi različnimi dolžinami, tremi različnimi višinami in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je nova Crafter šasija odlično pripravljena za vse vaše delovne izzive.

 

Stavi na zanesljivo varnost. Avtomatsko.

Sedem inteligentnih varnostnih sistemov, kot so denimo funkcija večnaletnega zaviranja, elektronski stabilizacijski program in antiblokirni sistem, v novi Crafter šasiji zagotavlja maksimalno zaščito od starta do cilja.

 

Večji od drugih. Pa kljub temu nikamor ne zadene.

Z 20 inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki pri vožnji lahko razbremenijo voznika in mu pomagajo v kritičnih situacijah, postavlja novi Crafter povsem nova merila na področju varnosti.

Tako udoben, kot si želite.

Vozniška kabina nove Crafter šasije spada med najudobnejša delovna mesta za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Kdor si želi še več udobja, lahko izbira iz bogate ponudbe dodatne opreme.

 

Vaša mobilna prihodnost se že uresničuje. Za krmilom.

Mobilne spletne storitve iz ponudbe Car-Net spremenijo novo Crafter šasijo v informacijsko središče, osnovano na internetu. Poslovne stike lahko preprosto vzdržujete tudi med vožnjo in tudi zunaj pisarne ostanete vpeti v službeno dogajanje.

 

Nadaljnji koraki