Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter šasija 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.

Odlična osnova. Postavite svoje delo na trdne temelje – na nosilno in stabilno konstrukcijo nove Crafter šasije.

Mednarodni dostavnik leta. Novi Crafter je bil razvit v tesnem sodelovanju z njegovimi ciljnimi skupinami. Zaradi inovativne oblikovne zasnove, optimalne prilagojenosti za mesta, več kot 15 asistenčnih sistemov in izjemne ponudbe pogonov ga je 24-članska mednarodna strokovna žirija razglasila za mednarodni dostavnik leta 2017.

TV-oglas

Spoznajte novi Crafter.

Razvit na novo po željah uporabnikov.

 

Galerija

Privlačen kot še nikoli.

Podrobno spoznajte novo Crafter šasijo.

Privlačen kot še nikoli.

Podrobno spoznajte novo Crafter šasijo.

Glavne značilnosti

Tehnologija
Notranjost
Zunanjost
Varnost
Asistenčni sistemi
Udobje
Infotainment & Car-Net

Možnost 8-stopenjskega prestavljanja. In to pri vseh vrstah pogona.

Novi Crafter je edino vozilo v svojem razredu s šestimi kombinacijami pogona in menjalnika. Pogon spredaj, pogon zadaj¹ ali štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate z 8-stopenjskim avtomatskim¹ ali z ročnim menjalnikom. Srce vozila so novo razviti zmogljivi motorji TDI, posebej zasnovani za zahtevne pogoje, ki jih mora obvladovati gospodarsko vozilo.

 

¹ Na voljo pozneje.

Ima številne cone udobja. Tudi eno, ki je ne boste želeli več zapustiti.

Z vzmetenim sedežem ergoComfort¹ in do potankosti premišljenim odlagalnim konceptom se vozniška kabina nove Crafter šasije spremeni v najudobnejše delovno mesto za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa.

 

Zasnovan za najrazličnejše panoge. Kot nalašč za vaše delo.

S tremi različnimi dolžinami, tremi različnimi višinami in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je nova Crafter šasija odlično pripravljena za vse vaše delovne izzive.

 

Stavi na zanesljivo varnost. Avtomatsko.

Sedem inteligentnih varnostnih sistemov, kot so denimo funkcija večnaletnega zaviranja, elektronski stabilizacijski program in antiblokirni sistem, v novi Crafter šasiji zagotavlja maksimalno zaščito od starta do cilja.

 

Večji od drugih. Pa kljub temu nikamor ne zadene.

Z 20 inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki pri vožnji lahko razbremenijo voznika in mu pomagajo v kritičnih situacijah, postavlja novi Crafter povsem nova merila na področju varnosti.

Tako udoben, kot si želite.

Vozniška kabina nove Crafter šasije spada med najudobnejša delovna mesta za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Kdor si želi še več udobja, lahko izbira iz bogate ponudbe dodatne opreme.

 

Vaša mobilna prihodnost se že uresničuje. Za krmilom.

Mobilne spletne storitve iz ponudbe Car-Net spremenijo novo Crafter šasijo v informacijsko središče, osnovano na internetu. Poslovne stike lahko preprosto vzdržujete tudi med vožnjo in tudi zunaj pisarne ostanete vpeti v službeno dogajanje.

 

Nadaljnji koraki