Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter šasija

Tako raznolika kot vaši projekti

Crafter šasija je tako variabilna, da se prilagodi vsem vašim nalogam. Družba Volkswagen Gospodarska vozila tesno sodeluje z vodilnimi proizvajalci nadgradenj in predelav. Realizirati je mogoče avtomobilske rešitve po meri: od vozil s hladilnikom, reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je možno skoraj vse.

Ustvarite si svojo sliko o Crafter šasiji

Izvedbe

Pogonska tehnologija

Možnost 8-stopenjskega prestavljanja. In to pri vseh vrstah pogona

Crafter je edino vozilo v svojem razredu s šestimi kombinacijami pogona in menjalnika. Pogon spredaj, pogon zadaj ali štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali z 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Srce vozila so posebni, zmogljivi motorji TDI, zasnovani za zahtevne pogoje, ki jih mora obvladovati gospodarsko vozilo.

Prilagojenost za mesta

Bolj sproščeno na poti

Na nepreglednih gradbiščih in ozkih gozdnih poteh, ozkih ulicah v naselju ali ob sunkih vetra na avtocesti: ko pride do zahtevnejših situacij, vam v Crafter šasiji na pomoč priskočijo številni inovativni asistenčni in varnostni sistemi. Tako bo vožnja do cilja udobna in bolj sproščena.

Individualne nadgradnje

Odlično pripravljen na skoraj vse

Za uspešno izvajanje naročil je potrebna prava oprema. Mednjo sodi tudi vozilo, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Tako kot Crafter šasija, ki jo lahko spremenite v hladilnik, intervencijsko vozilo ali vlečno vozilo. Zaradi nizke lastne mase je odlična osnova tudi za težke nadgradnje.

Več informacij

Voznikovo najboljše delovno mesto

Vozniška kabina, pisarna in prostor za počitek – vedno z vami

Večino svojega delovnika preživite na poti? Potem vaše vozilo ni le transportno sredstvo. Je kraj, kjer sortirate dokumente, se dogovarjate za termine, polnite svoj mobilni telefon ali imate malico. S številnimi odlagalnimi površinami in priključki, opcijskim vzmetenim sedežem ergoComfort in po želji z ogrevanim večfunkcijskim usnjenim volanom je Crafter šasija optimalno pripravljena na vse.

Odlična povezljivost

Vedno dobro informirani. Nobenega dolgčasa.

Kadar imate običajen delovni dan, pogosto veliko časa preživite na cesti. Vozite se od stranke do stranke, vmes morate še hitro do skladišča in v trgovino z gradbenim materialom po nadomestne dele. Zato je še toliko bolj pomembno, da vse izveste takoj. Z integriranim vmesnikom za mobilni sistem za upravljanje voznega parka Connected Van in spletnimi storitvami Car-Net ste v Crafter šasiji skoraj vedno na tekočem in uživate v prijetnem razvedrilu.

 

Premišljeno do najmanjših podrobnosti

Vse funkcije

Pestra izbira izvedb

Nazaj na pregled

Pestra izbira izvedb

Enojna ali dvojna kabina, različne medosne razdalje, tri vrste pogonov: Crafter šasija prepriča s številnimi izvedbami.

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Crafter šasija lahko ponudi zelo veliko – od različnih rešitev za luči in vidljivost ter vlečnih kljuk pa do stopnic.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Vrhunsko udobje in premišljena zasnova odlagalnih mest postavljata nova merila v razredu velikih dostavnikov.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Ko ste s Crafter šasijo ves dan na poti, vam ni le udobno – ste tudi odlično obveščeni, prav tako pa je poskrbljeno tudi za razvedrilo.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistem

Inovativni asistenčnimi sistemi in inteligentni varnostni sistemi preudarno obvladajo nevarne vozne situacije.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen