Medosne razdalje in kabine

Kombinacije za praktično vse nadgradnje

Različne naloge zahtevajo individualne nadgradnje. Ker je Crafter šasija na voljo v različnih izvedbah, predstavlja osnovo za najrazličnejše rešitve po meri. Enojna ali dvojna kabina? Srednja medosna razdalja (D3), dolga medosna razdalja (D4) ali ekstra dolga medosna razdalja (D5)? Odločitev je vaša, saj sami najbolje veste, kaj vaše podjetje potrebuje.

Srednja medosna razdalja, enojna kabina

Z dolžino 5.996 mm nudi dovolj prostora za do tri osebe.

Srednja medosna razdalja, dvojna kabina

Z dolžino 5.996 mm nudi dovolj prostora za do sedem oseb.

Dolga medosna razdalja, enojna kabina

Z dolžino 6.846 mm nudi dovolj prostora za do tri osebe.

Srednja medosna razdalja, dvojna kabina

Z dolžino 6.846 mm nudi dovolj prostora za do sedem oseb.

Ekstra dolga medosna razdalja1, enojna kabina

Crafter kesonar z dolžino 7.404 mm, ekstra dolgo medosno razdaljo in enojno kabino ima tovorno površino velikosti do 9,6 m² in dovolj prostora za do tri osebe.

1 Na voljo samo v kombinaciji z enojno kabino

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Crafter šasija

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen