Navigacijski­ sistem

Zanesljivo do cilja. Več novih odkritij.

Ko morate s sestanka na sestanek, ne preostane časa za stranpoti. Z navigacijskim sistemom Discover Media na poti do cilja ne boste izgubljali časa na stranpoteh, poleg tega pa boste vedno lahko poslušali svojo najljubšo glasbo. Seveda v vrhunski kakovosti.

Navigacijski sistem Discover Media

  • podpora za Car-Net Guide & Inform in Car-Net App-Connect
  • 20,3 cm (8,0 palca) velik barvni TFT-zaslon in na dotik občutljiv zaslon s senzorjem približevanja
  • CD-enota s funkcijo predvajanja MP3-datotek
  • izhodna moč 4 x 20 W s štirimi zvočniki
  • dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala
  • vmesnik AUX-IN in USB, Bluetooth vmesnik in dva vmesnika za SD-kartice v sovoznikovem predalu
  • SD-kartica s kartografijo, vklj. z brezplačnim posodabljanjem zemljevidov s storitvijo Volkswagen MapCare

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Menü schließen

Crafter šasija

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team