Meni
Zapri meni
Zapri

Naslednja stopnja za vaše vozilo

Naslednja stopnja za vaše vozilo

Uporabite We Upgrade in si kaj privoščite: Enostavno kot glavni uporabnik In-Car-Shop-a vašega infotejmenta. Oglejte si dostopne We Upgrade funkcije in jih naložite. Tako je vaše vozilo nadgrajeno z novimi funkcijami, čisto po vaših željah.

Upgrades

Upgrades vam omogoča, da svoj Volkswagen naknadno in prilagodljivo opremite z dodatnimi funkcijami. Za nakup in uporabo produktov iz ponudbe Upgrades potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in veljavno pogodbo za VW Connect, poleg tega pa se morate verificirati kot glavni uporabnik. Pri tem postopku se vaš uporabniški račun poveže s konkretnim vozilom. Pomembno je tudi, da je vozilo opremljeno s tehničnimi funkcijami in strojno opremo, ki so potrebne v sklopu storitve Upgrades. Seznam funkcij, ki so v sklopu storitve Upgrades na voljo za posamezno vozilo, lahko glavni uporabnik najde v trgovini In-Car v infotainment sistemu. Za plačljive produkte lahko v spletni trgovini Volkswagen Connect shranite način plačila, v trgovini In-Car lahko plačate po predračunu. Kupljene in aktivirane funkcije iz ponudbe Upgrades ostanejo v vozilu, uporabljajo jih lahko vsi vozniki in niso prenosljive na druga vozila.

Vaše gospodarsko vozilo Volkswagen se vedno uči: funkcije iz ponudbe Upgrades za vozila s pripravo za VW Connect

Navigacija: da boste vedeli, kam vas vodi pot

Si želite boljše orientacije? Potem naknadno aktivirajte navigacijske funkcije za vaš infotainment sistem Ready 2 Discover in obogatite svoje vozilo z intuitivno navigacijo. Z aktivacijo prejmete integrirano, intuitivno navigacijo z dvodimezionalnim prikazom zemljevidov za Evropo in dostopom do posebnih ciljev (POI). Te funkcije so po aktivaciji v vozilu na voljo brez časovne omejitve in niso vezane na internetno povezavo ali pogodbo za VW Connect. Poleg teh praktičnih nespletnih funkcij lahko v kombinaciji z licenco za VW Connect Plus dostopate do dodatnih koristnih spletnih storitev. Tako boste kot glavni uporabnik s spletnimi prometnimi informacijami o spremembah in nevarnostih vzdolž vaše poti obveščeni domala v realnem času, spletno izračunavanje poti pa poskrbi za optimizirano in prediktivno vodenje do cilja. Zemljevidi se s funkcijo spletnega posodabljanja zemljevidov pri izbiri nastavitve "deli lokacijo" v infotainment sistemu avtomatsko in v rednih intervalih posodobijo takoj, ko je vaše vozilo povezano s spletom.

Glasovno upravljanje1: "Hello Volkswagen"

Vaš Volkswagen vas razume. Z nagovorom "Hello Volkswagen" tvorite naravni dialog - to omogoča varno in priročno upravljanje izbranih funkcij telefonije, medijev ali navigacije. V ta namen aktivirajte glasovno upravljanje za vaš navigacijski sistem Ready 2 Discover ali Discover Media in s svojim glasom upravljajte številne funkcije svojega vozila. Glede na model vozila in opremo lahko številne izbrane funkcije vozila upravljate z glasovnimi ukazi. Tako se lahko povsem osredotočite na cesto in še bolj uživate v vožnji z avtomobilom.

App Connect: svoje aplikacije prenesite v vozilo

Ali si še lahko predstavljate življenje brez pametnega telefona? Verjetno ne - navsezadnje imate z njim skoraj v vsaki situaciji pri roki pravo aplikacijo. Z vmesnikom App Connect vam je ta praktična podpora pri roki tudi za volanom vašega gospodarskega vozila Volkswagen. Z njim lahko izbrane aplikacije2 preprosto prikažete in upravljate prek radia ali navigacijskega sistema.

Ne glede na to, ali gre za Car-Net ali VW Connect: uporabite App Connect za tri inovativne tehnologije MirrorLink®, CarPlay™ in Android Auto™. CarPlay™ s storitvijo VW Connect pri navigacijskih sistemih Discover Media in Discover Pro3 zdaj omogoča tudi brezžično povezavo s pametnim telefonom. 

Več o App Connect

Crafter / T6.1

Storitev Aktivacija Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Ostali pogoji
Navigacija Upgrades Na voljo samo za vozila od modelskega leta 2021 naprej

Caddy 5

Storitev Aktivacija Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Ostali pogoji
Glasovno upravljanje Upgrades
App Connect Upgrades
Navigacija Upgrades Na voljo pozneje
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen