Polnjenje na­ opcijski ­domači polnilni postaji

Polnjenje na minimalnem prostoru

Lastno polnilno postajo namestite tam, kjer vaša električna vozila stojijo dlje časa: npr. v podzemni garaži vaše stavbe. Z opcijsko domačo polnilno postajo boste svoje vozilo napolnili hitreje. Naš zunanji partner MOON nudi tudi polnilne postaje vključno z namestitvijo.

Izmenični tok

Z opcijsko interno polnilno postajo je novi e-Crafter mogoče z maksimalno polnilno močjo 7,2 kW napolniti v pribl. 5 urah in 20 minutah. S pomočjo dodatnega, pametnega upravljanja obremenitev je mogoče tudi večje vozne parke polniti v času, ko je na voljo sončna energija. Kompletna ponudba domače polnilne postaje z vtičem tipa 2 in inštalacijo na lokaciji je na voljo pri Volkswagnovem kooperantu. Več informacij dobite pri izbranem partnerju znamke Volkswagen Gospodarska vozila.

Tukaj najdete dolgoročno zagotovljeno polnilno infrastrukturo družbe MOON - sistemskega ponudnika, zaradi katerega električna mobilnost postaja nekaj vsakdanjega:

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

e-Crafter

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen