Meni
Zapri meni
Zapri

e-Crafter

Električen, praktičen, inovativen. Prihodnost gospodarskih vozil.

VW e-Crafter je že danes kos zahtevam jutrišnjega dne. Ponaša se z nezmanjšano tovorno prostornino - takšno, kot jo pričakujete od Crafterja prihodnosti.

Ustvarite si svojo sliko o e-Crafterju

Prostornina tovornega prostora

Enostavno natovarjanje

Za kurirske, ekspresne in paketne službe je pomemben vsak centimeter tovornega prostora. Zato je dobro, da se vam v e-Crafterju ni treba odpovedati prostoru, saj njegova baterija zavzema malo prostora in je nameščena v dnu vozila. Tako se ponaša s standardnim tovornim prostorom do 10,7 m³ in višino tovornega prostora do 1.861 mm.

Nosilnost

Obvlada najtežje naloge

Za e-Crafter skoraj nobena naloga ni pretežka. Furgon, ki je bil razvit še posebej za kurirske, ekspresne in paketne službe, se ponaša z nosilnostjo do 975 kg.

Elektromotor

Pri vsakem delu vam hitro da zagon

Že od prvega vrtljaja naprej ima elektromotor z močjo 100 kW/136 KM na voljo največji navor 290 Nm. To zadošča za hitro pospeševanje in vključevanje v tekoči promet.

Baterija

Vaše podjetje popelje korak dlje

Z e-Crafterjem bo vaše podjetje v koraku z najsodobnejšo tehniko. Njegova litij-ionska baterija ima pri polni napolnjenosti doseg do 173 km1. Tako se boste brez težav peljali s sestanka na sestanek. Ali pa od stranke do stranke. Med malico pa lahko baterijo s sistemom za hitro polnjenje CCS z močjo 40 kW v le 45 minutah napolnite do 80 %.

Kombinacija najboljših lastnosti

Uvajamo napredno vožnjo. In ostajamo pri preizkušenih rešitvah.

Robusten, varčen, zmogljiv - in kljub morebitnim lokalnim prepovedim vožnje dobrodošel tudi v mestnih središčih. VW e-Crafter vam nudi vse prednosti električnega pogona in klasičnega gospodarskega vozila. Prepričljivi argumenti, kajne?

Individualne nadgradnje

Odlično pripravljen na skoraj vse

Za uspešno izvajanje naročil je potrebna prava oprema. Mednjo sodi tudi vozilo, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Realizirati je mogoče avtomobilske rešitve po meri: od vozil s hladilnikom, reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je možno skoraj vse.

Več informacij

Premišljeno do najmanjših podrobnosti

Močnostna elektronika, elektromotor, hitro polnjenje s sistemom CCS: odkrijte inovativne tehnologije, ki skrbijo za moč in učinkovitost e-Crafterja.

Vse funkcije

Tehnologija in polnjenje

Nazaj na pregled

Tehnologija in polnjenje

Namesto motorja z notranjim zgorevanjem je v motornem prostoru nameščen zelo kompakten in zato tudi veliko lažji elektromotor, ki ima skoraj ničelne emisije, je izjemno tih in zahteva občutno manj vzdrževanja.

Tovorni prostor

Nazaj na pregled

Tovorni prostor

V e-Crafterju je prostora za toliko paketov, strojev ali orodij kot v klasičnem modelu. Enako dobro pa so tudi pritrjeni.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Na poti imejte vse pomembne stvari pod nadzorom – od pretoka energije in rekuperacije do preostalega dosega.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi

Inovativni asistenčnimi sistemi in inteligentni varnostni sistemi preudarno obvladajo nevarne vozne situacije.

Video e-Crafter : polnenje

Ali pri električnem dostavniku zadošča kratek čas polnenja ?

Začni video

Video e- Crafter: tovorni prostor

Ali ima tudi elekrtični dostavnik velik tovorni prostor ?

Začni video

Video e- Crafter: vozna dinamika

Ali je električni dostavnik tako živahena, da ga je užitek voziti ?

Začni video

Zmogljivost, vredna odličja

S svojim premišljenim konceptom za brezemisijski dostavni promet v mestnih središčih je e-Crafter prepričal revijo Transport in založbo HUSS. Zasedel je prvo mesto v kategoriji kombijev in dostavnikov.

Vir: Transport, izdaja 22, 1. 12. 2017

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen