Električne vtičnice

Baterija pametnega telefona? 100 %

Opraviti morate pomemben klic, medtem ko ste sredi južnoafriških travnatih pamp in imate za trenutek celo povezavo do spleta. To vam pa čisto nič ne pomaga, če ste ostali s prazno baterijo. V Grand Californii se vam to ne bo zgodilo, saj je vozilo opremljeno s številnimi električnimi vtičnicami - vedno tam, kjer jih potrebujete. Tako lahko grelnik vode in kavomat priključite v območju kuhinje, pametne telefone, tablične računalnike in prenosne računalnike pa na primer v jedilni niši ali v spalnem delu.

  • šest USB-vmesnikov za polnjenje pametnih telefonov, tabličnih in prenosnih računalnikov
  • štiri 230-voltne in ena 12-voltna električna vtičnica

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Menü schließen

Grand California

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team