Električno pomična stopnica

Bi radi ven?

Res pa je, da s tem ne mislimo na to, ali bi radi pobegnili od vsakdanje rutine. Z Grand Californio ji namreč lahko kadarkoli ubežite vsaj za kratek čas. Zato vam omogočamo še posebej udobno izstopanje iz vašega avtodoma - s pomočjo električno pomične stopnice. Kadar se drsna vrata odprejo, se stopnica avtomatsko pomakne navzven, tako da lahko udobno izstopite ali vstopite. Bi radi hitro nadaljevali z vožnjo? Večfunkcijski prikazovalnik vas bo opozoril, če bo stopnica na začetku vožnje še pomaknjena navzven. 

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen