Klimatske naprave

Dopust na prijetni temperaturi

Če vam je sredi poletja kdaj prevroče, se ne potrebujete takoj odpeljati v svežino gozdov. To seveda lahko storite. Ali pa si v času popoldanskega počitka preprosto odpočijete kar v prijetno ohlajenem avtodomu. 

Opcijska klimatska naprava Climatronic         

Ta sistem omogoča 2-/3-consko uravnavanje temperature za voznikov in sovoznikov del kabine ter za bivalni prostor. Za prijetno ozračje skrbijo avtomatski preklop na zaprto kroženje zraka, senzor kakovosti zraka in opcijski dodatni grelnik.

 

Opcijska strešna klimatska naprava (brez slike)

Kompaktna in lahka klimatska naprava (s hladilno močjo 2.200 kW) deluje prek zunanjega vira električne energije.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen