Kuhinjske omarice s kombiniranim hladilnikom

Dopust čisto po vašem okusu

Doma skuhana hrana je vedno najboljša: v celoti opremljen kuhinjski blok s plinskim štedilnikom z dvema gorilnikoma in veliko delovno površino kar vabi, da sami poprimete za kuhalnico. Kuhinjska omara s praktičnimi izvlečnimi predali in poklopnimi predali pod stropom z veliko prostora za shranjevanje (42 l) poskrbijo za to, da imate sestavine, krožnike, skodelice in ostale kuhinjske pripomočke vedno pri roki. Velika drsna vrata pa imajo tri prednosti: med kuhanjem vas lahko navdihne ideja iz okolice, notranjost se ne navzame kuhinjskih vonjav, poleg tega pa je hladilnik z zamrzovalnim predalom in prostornino 70 l pri roki tudi, če ste zunaj vozila. Ali pri tem sežete po osvežilni pijači, sladoledu ali okusni, na koščke narezani meloni, je vaša odločitev.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen