Ležišče v zadku

Imate raje vzdolžno ali prečno ležišče? Tu imamo pravo rešitev za vsakogar.

Vsak najraje spi v svoji postelji. Vzglavnik je ravno prav mehek, vzmetnica pa ima ravno pravšnje vzmetenje. Priznamo: spanje v Grand Californii je vseeno malce drugačno. V prvi vrsti zaradi tega, ker lahko v tišini prisluhnete petju čričkov. Ali šumenju valov. Drugače pa je vse kot doma: v Grand Californii je vaša postelja vedno z vami. Grand California 600 s prostornim prečnim ležiščem ponuja obilico prostora za miren spanec. V Californii 680 pa veliko vzdolžno ležišče skrbi za še večje udobje. Sladke sanje!

Ležišče v zadku v vzdolžni smeri

Prostorno ležišče v zadku v Grand Californii 680 z 2,00 m x 1,67 m in 1,90 m x 1,67 m ponuja obilico prostora za ležanje in shranjevanje. 

Ležišče v zadku v prečni smeri

Udobje je le ena izmed dobrih funkcij kompaktnega ležišča v zadku (1,93 m1 x 1,36 m) v Grand Californii 600. 

1 Za podatke o dolžini velja toleranca ±3,5 cm.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Menü schließen

Grand California

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team