Opcijska markiza in pohištvo za kampiranje

Štiri stene brez pravih sten

Sonce sije ves dan in prijetni večeri vedno prehitro minejo. Da bi lahko kadarkoli uživali tudi v udobju, ki vam ga Grand Californie ponuja izven vozila, je za vas opcijsko na voljo soba na prostem, ki jo je mogoče postaviti izredno hitro. Miza za kampiranje in zložljiva stola sta shranjena v praktičnih shranjevalnih torbah na zadnjih krilnih vratih. Markiza iz trpežne tkanine, ki jo je mogoče pomakniti navzven, vam po želji vedno ponuja prijeten kotiček v senci. Markiza je opremljena z zložljivo ročico in meri:

  • Grand California 600: 2,5 m x 3 m
  • Grand California 680: 2,5 m x 3,5 m 

Slika prikazuje Grand Californio 680

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Menü schließen

Grand California

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team