Opcijski navigacijski sistem Discover Media

Po najhitrejši poti do oddiha

Opcijski navigacijski sistem Discover Media bo vas, vašo Grand Californio in vaše najdražje po najkrajši poti pripeljal do najlepših počitniških ciljev na svetu.

  • 20,3 cm (8,0 palca) velik barvni TFT-zaslon, občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja
  • CD-enota s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek
  • izhodna moč 4 x 20 W s štirimi zvočniki
  • dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala
  • vtičnici AUX-IN in USB v armaturni plošči, vmesnik Bluetooth za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala
  • dodatna reža za SD-kartice, integrirana v armaturno ploščo
  • SD-kartica s kartografijo, vklj. z brezplačnim posodabljanjem zemljevidov s storitvijo Volkswagen MapCare

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen