Opcijsko nadstropno ležišče

Kdaj bo končno čas za v posteljo?

Opcijsko nadstropno ležišče z dolžino od 160 cm do 190 cm ponuja dovolj prostora, da si lahko en do dva najmlajša dopustnika v Grand Californii 600 ustvarita svoje malo kraljestvo, na katerega se lahko povzpneta s pomočjo praktične aluminijaste lestve. Nadstropno ležišče je poleg spalnice lahko tudi igralni ali bralni kotiček, zaradi panoramskega strešnega okna pa tudi observatorij. Panoramsko strešno okno lahko odprete in nanj namestite komarnik ali pa ga popolnoma zatemnite. Odpravljanje v posteljo še nikoli ni prinašalo toliko užitka. Saj namreč ni treba takoj zaspati.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Menü schließen

Grand California

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team