Osvetlitev

Izklopite glavo in prižgite bralno lučko

Kako dolgo ste se veselili tega, da boste službena poročila končno nadomestiti z novimi kriminalkami? Na dopustu včasih nič ni lepšega od branja svoje najljubše knjige pozno v noč. Premišljeni koncept osvetlitve v Grand Californii vam to brez težav omogoča. Namesto branja pa lahko tudi preprosto uživate v prijetnem svetlobnem vzdušju.

Osvetlitev v notranjosti   

Za prijetno osvetlitev poskrbijo glavna luč nad predali pod stropom, delovna luč v kuhinji in osvetlitev v jedilni niši.

Slika prikazuje Californio 680.

Opcijska ambientna osvetlitev na predalih pod stropom (brez slike)

Večbarven svetlobni pas v LED-tehnologiji je mogoče upravljati prek centralne upravljalne enote. Nastavite lahko želeno barvo in preklopni položaj.Osvetlitev predela na sovoznikovi strani (brez slike)

Pri odklepanju in zaklepanju Grand Californie se LED-luči avtomatsko prižgejo in ponovno ugasnejo. Če pritisnete stikalo za luči, te seveda ostanejo prižgane.

Vozilo v Sloveniji trenutno še ni v prodaji. Zaenkrat še niso na voljo usklajeni zapisniki preverjanj oz. uradni podatki o porabi. Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Grand California

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen