Osvetlitev

Izklopite glavo in prižgite bralno lučko

Kako dolgo ste se veselili tega, da boste službena poročila končno nadomestiti z novimi kriminalkami? Na dopustu včasih nič ni lepšega od branja svoje najljubše knjige pozno v noč. Premišljeni koncept osvetlitve v Grand Californii vam to brez težav omogoča. Namesto branja pa lahko tudi preprosto uživate v prijetnem svetlobnem vzdušju.

Osvetlitev v notranjosti   

Za prijetno osvetlitev poskrbijo glavna luč nad predali pod stropom, delovna luč v kuhinji in osvetlitev v jedilni niši.

Slika prikazuje Californio 680.

Opcijska ambientna osvetlitev na predalih pod stropom (brez slike)

Večbarven svetlobni pas v LED-tehnologiji je mogoče upravljati prek centralne upravljalne enote. Nastavite lahko želeno barvo in preklopni položaj.Osvetlitev predela na sovoznikovi strani (brez slike)

Pri odklepanju in zaklepanju Grand Californie se LED-luči avtomatsko prižgejo in ponovno ugasnejo. Če pritisnete stikalo za luči, te seveda ostanejo prižgane.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen