Opcijska solarni sistem in SAT-naprava

Elektrika in zabava sta zagotovljeni

Z opcijskim solarnim sistemom  dopust daleč proč od vsega postane še večji užitek. Samozadostna oskrba z energijo, npr. za televizijo, poskrbi, da vam nikoli ni dolgčas.  

Opcijski solarni sistem na strehi vozila (brez slike)

Grand California 600 ima 104-vatno napravo spredaj na strehi, pri Grand Californii 680 pa je 174-vatna naprava nameščena na sredini strehe. Obe napravi z energijo oskrbujeta dodatni akumulator in glede na osončenost skrbita za to, da je avtodom dlje časa samozadosten.

Opcijska SAT-naprava znamke Kathrein za TV-sprejem (brez slike)

Satelitska antena se samodejno obrača in se avtomatsko pomika navzven in navznoter. Naprava je dovoljena za do 130 km/h1.

1 Višina vozila z nameščeno SAT-napravo se pri Grand Californii 600 poveča na 3,09 m in pri Grand Californii 680 na 2,97 m.

Vozilo v Sloveniji trenutno še ni v prodaji. Zaenkrat še niso na voljo usklajeni zapisniki preverjanj oz. uradni podatki o porabi. Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Grand California

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen