Veliko prostora za prtljago

Skoraj vse moramo vzeti s sabo? Skoraj vse lahko vzamemo s sabo!

Zajčka Dolgouščka in princeske Elze ne morete pustiti samih doma? Dobre novice: vaš počitniški apartma ima obilico prostora - za najljubše plišaste igrače, igre in najljubša oblačila. Prostornina zadka znaša 980 l. Na primer pod ležiščem v zadku, ki ga je skozi zadnja krmilna vrata še posebej enostavno doseči. Dvodelni element za pritrditev tovora poskrbi za to, da vse ostane na svojem mestu. Grand California 680 je poleg dveh praktičnih podomaric opremljena celo z visoko garderobno omaro. Veliko užitka pri pakiranju! 

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen