Opcijski WLAN

Brez asfalta? Seveda. Brez interneta? Nikoli.

Če smo čisto iskreni: zagotovo želite kakšno prelepo fotografijo z dopusta deliti na družabnih omrežjih in s tem poskrbeti za malo ljubosumja med svojimi prijatelji. Ali pa si med potjo še hitro pogledati najnovejšo epizodo svoje najljubše nanizanke. Če se ne vozite po glavnih cestah, še ne pomeni, da ne morete biti povezani s spletom. V Grand Californii vam je zato na voljo opcijski WLAN prek dostopne točke za LTE, ki ustvari dostopno točko za WLAN v vozilu. Z njo lahko potem povežete zunanje prenosne naprave. Potrebna je tudi podatkovna SIM-kartica.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Grand California

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen